Pa ju imamo …

… naša #enostavnodrugačna dijaška kabineta.

Gimnazija Celje – Center je zdaj bogatejša ua še dva prostora, ki sta namenjena prav nam, dijakom. V petek, 11. 11., ob 11.11 smo imeli slovesno otvoritev dijaškega kabineta in špric placa. Po govorih gospoda ravnatelja Gregorja Deleje in novoizvoljenega predsednika DS Matevža Metulja sta oba slovesno prerezala rdeči trak pri vhodu v Dijaški kabinet.

Dijaški kabinet Sledka, MEPI-ja, DRT-ja in Dijaške skupnosti je namenjen vsem dijakom GCC. Resnično upamo, da si ne bodo tudi tega prilastili glasbeniki – v njem je namreč klavir. Prav tako pa si boste lahko svoje proste ure, za navdih in ideje, popestrili s sveže kuhano kavo ali čajem, saj bo kmalu opremljen tudi z indukcijsko ploščo. Da bo ta ”bivala” in služila svojemu namenu, vas vljudno prosimo, da z njo ravnate pravilno in da boste za seboj pospravljali.

Drugi prostor pa je ”špric plac” oz. umetniška soba pod staro telovadnico. Marsikdo je v petek prvič odkril te misteriozne prostore, ki še niso popolnoma dokončani. Prostor ni namenjen špricanju (naj vas ime ne zavede, saj vas bodo profesorji prej kot slej našli), njegov glavni namen je druženje. Špric plac vsebuje veliko umetniškega navdiha, družabnih iger in #enostavnodrugačnega vzdušja.

Želimo vam, da v novih prostorih preživite čim več kvalitetno preživetega časa, polnega veselja, idej in dogidivščin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja