Novi predsednik oz. predsednica Dijaške skupnosti GCC je …

Danes, četrtek, 13. 10., so bili prešteti glasovi z volitev, ki so potekale dan prej med razrednimi urami. Dobili smo novega predsednika/predsednico Dijaške skupnosti. Za mesto so se potegovali Nace Delopst (4. C), Klementina Krulec (4. Č) in Matevž Metulj (4. J). V preteklih dneh so se vsak po svoje trudili pritegniti pozornost volivcev in njihov glas; šlo je na tesno.

Volilna komisija, v sestavi Anja Sirk (1. H), Nika Pinter (2. C), Ina Lednik (3. Č) in Sara Brglez (4. D), je ravnokar preštela glasove. Novi predsednik Dijaške skupnosti Gimnazije Celje – Center je …

MATEVŽ METULJ, 4. J 

Res?! … Zdaj sem pa v šoku! … Jaz ne morem verjet. Prvo kot prvo sem zelo presenečen. Zavzemal se bom za vse moje cilje in tudi cilje ostalih dveh kandidatov, da bomo čim bolj uspešno poskusili izvesti vse to in si med seboj pomagali. Poleg tega bom pa tudi upošteval želje vseh dijakov in jih skušali uresničiti.

Podpredsednica je postala Klementina Krulec, 4. Č, ki mu bo pri vsem delu tudi pomagala. Nace, tebi pa čestitamo za pogum in pripravljenost.

Matevžu iskreno čestitamo in resnično upamo, da se boš držal svojih besed, izpolnil cilje in uspešno opravljal svoje delo s polno odgovornostjo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja