Ni vse ljubezen, kar se sveti

Čez natanko en teden bodo v Mestnem kinu Metropol ob 19:30 uri na 2. dobrodelni debati Leo kluba Mavrica Celje zbirali sredstva za izjemno nadarjeno glasbenico in društvo, ki skrbi za to, da ima Celje pestro ponudbo kvalitetnih filmov in kulturnih prireditev.
Z neverjetnimi uspehi na Olimpijskih igrah v Sočiju so naši športniki dokazali, koliko potenciala se skriva v posamezniku in dobro vodeni ekipi. Takšen potencial obstaja tudi na drugih področjih, zato so se v Leo klubu Mavrica Celje odločili, da tokrat podarjajo tistim kulturnim ustvarjalcem, ki kažejo velik potencial za napredek celotne skupnosti. Zato v četrtek, 13. 3. 2014, ob 19.30 uri v Mestnem kinu Metropol v Celju organizirajo dobrodelno debato z naslovom Ni vse ljubezen, kar se sveti, na kateri bodo gostili:

– prof. dr. Vesno Vuk Godina, priznano doktorico kulturne antropologije,

– Zorana Predina, glasbenika z najšarmantnejšim glasom v Sloveniji,

– dr. Veroniko Podgoršek, doktorico znanosti s področja družinske terapije,

– Erazma B. Pintarja, poslovneža in kolumnista.

 

Pogovor bo zaobjel tematike o ljubezni in medsebojnih odnosih ter večnem ljubezenskem “boju” med moškim in žensko.

Heart Love  Wallpapers 2

Dobrodelni prispevek: 8 eur


Sredstva bodo namenjena Alenki Bogataj, ki je s svojimi dosedanjimi uspehi že dokazala svojo nadarjenost in trdo delo. Z zbranimi sredstvi ji bomo olajšali študij na svetovno znani glasbeni akademiji The Royal College of Music v Londonu in Društvu Filter, ki se že več let kljub težkim razmerah trudi in skrbi za kvalitetno ponudbo kulturnih prireditev v Celju, kjer sta kulturna podhranjenost in stanje duha vse večji problem. Mestni kino Metropol pa je ena stalnih točk v celjski kulturni promenadi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja