Natečaj za “Naj Deleja selfie”

Spoštovani profesorji in profesorice, dragi dijaki in dijakinje!

V tem spomladanskem obdobju, ko nam v večini lepo in vedno toplejše vreme onemogoča popolno koncetracijo za delo, je nujno potrebno, da si vzamemo čas zase in za sprostitev. Te sicer malce krajše prvomajske počitnice so idealna priložnost za še zadnji odklop pred zaključkom šolskega leta. Sledkovi novinarji smo se odločili, da vam ga še dodatno popestrimo z zanimivim selfie natečajem. Tokrat je ”na tapeti” ikona GCC estrade, ki vsakodnevno preseneča z novimi in izvirnimi idejami. Oseba, ki se zna pošaliti na svoj račun in ve, kako motivirati dijake in sodelavce še za dober finiš šolskega leta. Seveda, govorimo o našem ravnatelju profesorju Gregorju Deleji, ki se je na malce provokativno idejo dijakov, da se v tem spomladanskem času pošalimo na njegov račun, odzval z največjim veseljem. 😉

Za vas smo tokrat pripravili #enostavnodrugačen natečaj za NAJ DELEJA SELFIE. Vsi smo videli že vsaj kakšen ravnateljev selfie, ki nam je polepšal dan. Saj veste, tista nesmrtna poza selfija, kjer je telefon nižje od obraza, kar pri vsakomur poudari le najboljše značilnosti. 😉 Poza poznana kot »deleja selfie«. Ravnatelj se je v njej že izpilil, zdaj pa ste na vrsti vi! V roke vzemite svoj pametni telefon in naredite selfie v stilu ravnatelja Gregorja Deleje. Prilagamo nekaj fotk za razvedrilo in vodilo!

     

Selfie na katerem ste sami, s prijateljem, sošolci, profesorji ( 😉 ) … pošljite na sledko.gcc@gmail.com  do petka, 5. 5. 2017, do 12.00. Vse selfije bomo v petek objavili na šolski facebook strani, kjer boste z všečki glasovali za Naj Deleja Selfie. Glasovanje bo potekalo do ponedeljka, 8. 5. 2017, ko bomo tudi razglasili zmagovalca, ki bo prejel lepo nagrado!

Še Sledkov namig: poskušajte na svoj »deleja selfie« ujeti tudi velemojstra tega žanra. 🙂

Gospod ravnatelj, še enkrat se vam zahvaljujemo, da ste odobrili to #enostavnodrugačno idejo, in vas obenem vabimo k sodelovanju. Pokažite začetnikom, kaj je pravi »DELEJA SELFIE«.

Želimo vam sproščujoče, zabavne, nepozabne prvomajske počitnice in obilo zabavnih selfijev.

Ekipa Sledka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja