NAŠIH STO: Kulinarično doživetje

V petek, 21. septembra, je na Gimnaziji Celje – Center potekala prireditev Naših sto. Na proslavi so se nam pridružili tako učenci  II. osnovne šole kot tudi naši bivši dijaki. Poleg narezkov, različnih pijač in dobrot sta za kulinarične užitke poskrbeli torta velikanka in kranjska klobasa velikanka.

Sprva se je po GCC le šušljalo, v petek zvečer pa so se govorice potrdile: catering gostinstva Bachus nas je razveselil z izjemno kulinarično ponudbo. Presenetil nas je s kranjsko klobaso velikanko, s katero so v šotoru, ki je stal med šolo in novo telovadnico, pogostili 300 oseb. Obiskovalci so dejali: »Ni le velika, ampak je tudi zelo dobra

Za dobro voljo naših brbončic je poskrbelo mnogo priboljškov, tisti najbolj sladkosnedi pa so se posladkali tudi s torto velikanko. Po nagovoru na osrednjem delu prireditve je sedanji ravnatelj GCC Igor Majerle, ki je na ta dan praznoval rojstni dan, skupaj z nekdanjimi ravnatelji  in ravnateljem II. OŠ Celje, zarezal v torto, oblito s čokolado. Ob veselem vzdušju je torta hitro izgubljala svojo veličino.