Naših 100+3: obujanje spominov na najlepša leta življenja

V petek, 18.9., se je v Celju dogajalo – GCC je praznovala svojo stotretjo obletnico. Na Glavnem trgu smo se zbrali bivši, sedanji in bodoči centraši ter centraši po srcu. Ob zvokih glasbe smo se družili in poklepetali ter preprosto užili večer.
Sledko se je sprehodil med občinstvom in zbiral mnenja ter vtise obiskovalcev o letošnjem praznovanju največjega druženja generacij na celjskem.
Splošni vtis o dogodku je lepo povzela sedanja dijakinja Sara: “Kot vedno, kadar GCC organizira kakšen dogodek, je vse zelo veselo, prijetno in sproščeno. Počutim se super in prav ponosna sem, da sem dijakinja te šole!”
Manjkalo pa ni niti bivših dijakov. Pod odrom so obujali spomine na svoja srednješolska leta. Mariji, ki je GCC obiskovala pred malo več kot 20 leti, bo v spominu ostala predvsem glasba, ki jo je popeljala v 50. leta prejšnjega stoletja. “Pogrešam vzdušje, ki ga je bilo na šoli vedno čutiti. Prišla sem, da bi se ga spet naužila ter obudila spomine na najlepša leta mojega življenja.”
Ušel nam ni niti kandidat za predsednika dijaške skupnosti, Aco Radić. Ta je na 100+3 prišel, ker je tudi ponosen dijak GCC: “Super je – nabralo se je veliko ljudi, tako da je res zabavno.”
Vsem obiskovalcem se iskreno zahvaljujemo, da ste se nam pridružili in z nami preživeli Naših 100+3 – enega izmed lepših večerov v mestu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja