Naših 100+3: modna policija

V petek, 18. septembra smo na GCC tudi uradno otvorili sezono prireditev. Naslov prve v tem šolskem letu je že po tradiciji pripadel dogodku Naših 100+3. Med sedanje in nekdanje dijake ter profesorje se je tekom večera pomešala tudi nepogrešljiva modna policija.

Dejstvo je, da moramo včasih pogledati nazaj, da ostanemo v koraku. Ker je Naših 100+3 potekalo v duhu 40. in 50. let preteklega stoletja, si je kar nekaj obiskovalcev nadelo oprave s pridihom tistega časa.
 
Pike so nova črna

V pin-up klasiki nikakor ne moreš brcniti v temo. Dekleta so se s svojo izbiro odlično vključile retro sceno dogodka. Bele, črne, modere ali rdeče-vedno poskrbijo za igriv in sproščen videz.

100+3-33
 Tudi fanje so dokazali, da znajo s pikami. Hipstersko-eleganten videz pa začini še klasični suknjič.
100+3-57-2
 
Klasika, ki vedno navdušuje
Še preden je stopila na oder in zapela, nas je Samata Kunšt navdušila s svojim stilom. Črno-bela kombinacija oblačil, za piko na i pa še rdeča šmika in očala. Casual eleganca je enačba za uspeh!
100+3-52-2
Nikolaj Branko Korbar pa je pretežno moder športno-eleganten outfit popestril z bordo rdečimi čevlji in rdečo uro.
100+3-48-2
Zoja Zorko je kombinacijo bež in rjavih odtenkov izbrstno obogatila z nakitom v kovinskih barvah, ki so nedvomno dodali glamurozen pridih. Oversize jopica in sedemosminske hlače so odlična izbira za v šolo, večerni sprehod ali zabavo.
100+3-45

Ana Grušovnik je za to priložnost izbrala kostim z vintage motivom, jeans jakna v svetlem odtenku pa poskrbi za sproščen videz. Seveda pa ne manjka niti šminka!
100+3-50-2
“Moda je prostor za eksperimentiranje. Osebni stil pa izraža kdo smo in je del naše osebne filozofije.”, kot sem pred nekaj časa prebrala v eni od reviji. Zato eksperimentirajte še naprej in bodite samosvoji. Se vidimo na naslednjem GCC dogodku.
xoxo, fashion police

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja