NAŠIH 100-6 PRIDI. POMAGAJ. ZMAGAJ!

PRIDI. POMAGAJ. ZMAGAJ!

Veliko tradicionalno druženje generacij sedanjih in nekdanjih dijakov, učiteljev in prijateljev Gimnazije Celje – Center bo letošnje leto v soboto, 15. 9. 2018, z njim pa se bo na GCC začel tudi mesec solidarnosti in akcija #zaLano, ki se bo sklenila 25. 10. ob 11.30 s tradicionalnim dobrodelnim koncertom. Vsa sredstva, ki jih bomo zbrali v tem času bomo namenili 8-letni Lani, ki se bori s cerebralno paralizo in nujno potrebuje drago, samoplačniško operacijo v tujini. Angažiranih Naših 100+6 smo letos razdelili na dva dela – rekreativni tek ob Savinji, ki se bo zaključil z druženjem na celjski Špici in večerni koncert legendarne šolske zasedbe The Šlagers s številnimi glasbenimi gosti – sedanjimi in nekdanjimi dijaki GCC.

Z rekreativnim dogodkom 15. 9. se bomo aktivno vključili tudi v akcijo Očistimo Slovenijo 2018 (www.ocistimo.si), saj bo ta dan tudi delovna sobota in športni eko dan za vse dijake GCC. Vsi načrtovani dogodki so »zero waste«, torej brez odpadkov, ob naših rekreativnih poteh pa bomo poskrbeli tudi za čiščenje odpadkov.

REKREATIVNI TEK OB SAVINJI – PRIDI. POMAGAJ. ZMAGAJ!

Generalni pokrovitelj teka je Vzajemna d. v. z.
Prijavite se na spletnem obrazcu https://goo.gl/forms/hFnGJl76bJvrKSbM2, do 13. 9. 2018.
Štartnina: prostovoljni prispevek za akcijo #zaLano

Časovnica:

08.30:                    prijave na rondoju za GCC
09.00:                    začetek teka z ogrevanje in s sprehodom do Savinjskega nabrežja
09.15:                   začetek teka (na voljo bosta dve trasi – krajša do visečega mostu in nazaj do Špice ter daljša čez Petriček in Lisce do Špice)
od 10h dalje:     druženje ob prigrizkih in pijači ter dobri glasbi na celjski Špici

V primeru slabega vremena bomo organizirali #enostavnodrugačno rekreacijo v prenovljeni stari telovadnici GCC in v športni dvorani.

WALKING ON SUNSHINE – PRIDI. POMAGAJ. ZMAGAJ!

Veliki koncert ob začetku meseca solidarnosti in druženju generacij GCC za zasedbo The Šlagers in glasbenimi gosti bo v soboto, 15. 9., ob 20.00 pri vodnem stolpu v Celju (oz. v športni dvorani GCC, če bo slabo vreme). Del prihodkov od prodane pijače bo namenjen v dobrodelni sklad akcije #zaLano.

Svojo prihod na dogodke pa lahko obkljukate tudi na Facebooku: https://www.facebook.com/events/214646669077764/

Se vidimo! 🙂

 

Pokrovitelji projekta Naših 100+6 so:
Vzajemna d. v. z.

Simbio d. o. o.
Mestna občina Celje
Kavarna in picerija Špica

Gimnazija Celje – Center in Društvo GCC

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja