Napovedujemo

Začelo se je novo leto 2013, v katerem lahko od filmskih režiserjev pričakujemo nove, še bolj grafično dodelane in humorja polne filme. THE-HOBBIT-AN-UNEXPECTED-JOURNEY-Poster
V letu 2012 so nas navdušili s Hobitom (The Hobbit) in nas presenetili s filmom Kronika (Chronicle), ki je nasprotje tipičnemu filmu o superjunakih.

Ogledali smo si lahko pustolovsko dogodivščino Potovanje v središče zemlje 2: Skrivnostni otok (Journey 2: the Mysterious Island), spoznali pokvarjeno družbo v neznanem stoletju v filmu Igra lakote: Arena smrti (The Hunger Games). Nepozabno zabavo smo doživeli ob gledanju Projekta X (Project X) in začeli epsko potovanje stripovskih razsežnosti s filmom Maščevalci (Avengers).

Letos lahko pričakujemo čarobno potovOz-The-Great-and-Powerfulanje v filmu Mogočni Oz (Oz the Great and Powerful). Iz tipične zgodbe Čarovnik iz Oza, ki se vrti okoli deklice Doroteje, so posneli film, ki spremlja dogodivščine čarovnika Oza.

Maja bo na filmska platna prišel tretji del Iron Mana, kjer novi sovražnik temeljito poseže v Starkovo osebno življenje, na preizkušnjo pa bodo postavljeni njegova iznajdljivost in njegove tehnološke iznajdbe.Iron Man 3 Teaser Poster

Februarja bo v javnost prišel film Warm Bodies, kjer ljubezen poveže navadno najstnico in pa malce drugačnega zombija z imenom R. V upanju, da film ne bo vzel preveč romantične note, ampak bo obarvan tudi s humorjem, ga lahko na koncu februarja pričakujemo tudmarion_warmbodiesi v Sloveniji.

Moderna priredba klasične pravljice Janko in Metka nam bo podana v filmu Lovca na čarovnice (Hensel and Gretel: Witch Hunters), kjer zdaj odrasla Janko in Metka lovita in pobijata čarovnice. Film naj bi nas osupnil s posebnimi učinki in nam razkril skrivnosti njune preteklosti.

Za še več informacij in sveže pečenih filmov obiščite vsem filmskim oboževalcem znano spletno stran: http://www.imdb.com/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja