Napišite naj željo za 2015

Dragi dijaki in spoštovani profesorski zbor!

Ritem časa, ki ga določa potovanje našega modrega planeta okoli nam najbližje zvezde, nas je ponovno pripeljal na točko, ki ji rečemo zimski obrat. Zaključuje se leto, ki smo ga oštevilčili z 2014. Pred nami je naslednji cikel, leto 2015.

V vsakodnevnem ritmu trenutkov nas čaka nov krog večjih in manjših dogodkov in avantur. Dogajale se bodo velike prelomnice življenjskih poti, ko boste maturanti zaključili naše štiriletno sobivanje na GCC.

Jeseni bo skozi vrata naše stoletne lepotice vstopila nova generacija GCC-jevcev, sedaj še devetošolcev. In ob vsem tem se bodo dogajale majhne in velike zgodbe, ki jih pišejo naša dejanja, odločitve, misli in čustva. Odvila se bo pisana mavrica dogodkov, ki naredijo iz našega življenja čarobno in nepozabno avanturo, v kateri smo režiserji, scenaristi in glavni igralci hkrati.

Šolsko leto 2014/ 2015 smo simbolično posvetili Znanju, ki je svetloba prihodnosti. Zato vas vse vabimo, da razmislite o tem sporočilu in svoje misli prelijete v voščilo namenjeno vsem, s katerimi sobivate na naši modri Gai. Voščilo s svojim podpisom lahko od torka 16. decembra od 8.00 ure zjutraj, do petka 19. decembra do 14.00 ure oddate na spletnem naslovu https://www.1ka.si/a/52387. Vaše lepe želje in misli bomo zbrali, objavili in nagradili. Zbrane na spletnih straneh šole boste lahko prebirali vse božično-novoletne počitnice ter uživali v njihovem sporočilu.

V torek, 23. decembra, bomo 4. šolsko uro namenili novoletnemu praznovanju in ustvarjalnemu druženju. V stari telovadnici bodo svoje novoletno sporočilo ustvarjali The Šlagers, z3ro z3ro in druge glasbene zasedbe na GCC, zato vas vabimo, da prisluhnete njihovemu voščilu. Po učilnicah v pritličju in prvem nadstropju bodo potekale delavnice, na katerih se bomo s svojim znanjem in spretnostmi družili profesorji in dijaki. Vabimo vas, da s svojim sodelovanjem podarite moč svetlobe znanju. Seznam delavnic bo do konca tedna objavljen na spletu in oglasnih tablah na šoli.

23. decembra se bo svetloba ponovno vrnila in s svojo prisotnostjo podaljšala dan. Nov začetek kroga svetlobe bomo počastili z znanjem, ki ga bomo podarili drug drugemu. To je neminljivo darilo, ki omogoča ustvarjanje novega, drugačnega in lepšega življenja. In ravno ustvarjalnost nas dela srečne, samozavestne in ljubeče.

Organizacijski odbor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja