Naj kratka zgodba 2016 – glasujte še danes!

V letošnjem šolskem letu sta šolsko glasilo Utrip in Knjižnica GCC v sodelovanju s Sledkom že 8. leto zapored organizirala natečaj za Naj kratko zgodbo. 

 

Kot vsa poprejšnja leta bomo tudi letos izbrali Naj kratko zgodbo GCC po izboru dijakov in po mnenju strokovne komisije, ki jo sestavljajo profesorice slovenščine Ljuba Koprivc Bertoncelj, Tanja Tratenšek in Irma Vrečko. Do 18. 11. 2016 je bilo oddanih 12 kratkih zgodb, ki se bodo potegovale za laskava naslova.

Dijaki lahko svoj glas oddate do 28. 11. 2016. Glasuje lahko enkrat in samo za eno zgodbo, zato pazite, da boste vse zgodbe dobro prebrali, preden se boste odločili, kateri boste namenili svoj glas. Tega lahko oddate po e-pošti na knjiznica@gcc.si ali pa z glasovnico, ki jo dobite v šolski knjižnici. Ob oddaji glasu ne pozabite dopisati tudi vašega imena, priimka in razreda, saj bomo med vsemi, ki boste glasovali, izžrebali nekoga, ki bo prejel nagrado. 🙂

Zgodbe lahko preberete na povezavi: naj-kratka-zgodba-gcc-2016

Želimo vam obilo užitkov ob branju proznih del vaših sovrstnikov. Vsem pisateljem pa čestitamo, ker ste se opogumili in poslali vaše delo, ter vam želimo obilo naklonjenosti kritičnih dijakov in strogega očesa strokovne komisije.

Naj kratki zgodbi GCC bosta razglašeni v četrtek, 1. 12. 2016, na prireditvi Ta veseli dan kulture v šolski telovadnici.

Zdaj pa hitro dokončajte vse šolske obveznosti in pričnite z branjem odličnih kratkih zgodb, da boste lahko že jutri oddali glas za vam najljubšo.

1 Komentar

  1. Pingback: Glasujte za naj zgodbo | Gimnazija Celje - Center

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja