Naj GCC štenge so …

Znane so zmagovalke natečaja NAJ GCC ŠTENGA!

Zmagovalni citati, ki ste jih zbrali vi, dragi bralci Sledka, so:

  1. Če se želiš premakniti naprej, boš moral nekatere stvari pustiti za seboj.
  2. Do it now. Sometimes “later” becomes “never”.
  3. Vem, da nič ne vem. (Sokrat)

 

Upamo, da se tretje uvrščena misel ne nanaša na znanje pridobljeno v šoli, saj se je “sezona lova” na ocene šele dobro pričela. Zato si dobro preberite drugouvrščeno misel in se začnite učiti že zdaj, da vam ne bo ob koncu koncu polletja žal. Saj vsi vemo kako je, ko se moraš v enem dnevu naučiti celoletno snov geografije, ponoviti slovenščino in narediti še nalogo za matematiko, ki ti bo tako ali tako vzela celo popoldne. Torej, če se želite premakniti naprej, v naslednji letnik oz. na višjo stopnjo šolanja, opustite gledanje serij, filmov, brskanje po internetu, igranje igric in se začnite učiti.

Tale pridiga je kakopak mišljena bolj v šali, kot pa zares, ko pa vsi vemo, da so vsi GCC-jevci izjemno vzorni dijaki, ki se vsak predmet učijo sproti in svojega prostega sploh ne preživljajo pred računalnikom ali kje drugje. 😉

Zdaj pa zares. Najbrž zgornje misli niso bile zapisane v ta namen, kot smo jih danes mi, vendar pa se nikoli ne ve. Mi smo jih danes napisali tako, da vas malce podražimo in pa opomnimo, da je zdaj počitnic zarec konec, naslednje daljše se žačnejo šele 27. 4., in da se bo, če se vam še ni, počasi začela prava zmešnjava testov in spraševanj, za vse maturante pa še matura.

Ampak preberite tudi Sledkovo misel tedna, ki je malce v nasprotju s prej napisanim, vendar po našem mnenju vseeno izjemno pomembna.

Šola je pomembna, pomembni pa so tudi spomini in življenjske izkušnje, ki se jih ne da pridobiti v šoli. Zato uživajte življenje, delajte napake, se veselite in tu in tam kakšen dan tudi prelenarite, da si na novo napolnite baterije. 😉

Novinarji Sledka

 

Hvala vsem, ki ste glasovali in nam tako pomaga izbrati Naj GCC štenge. Seveda vemo, da najbrž nihče ne ve, kje točno se te stopnice nahajajo, zato pa bodite v tem tednu na šolskem stopnišču še posebej pozorni. Stopnice bomo tudi okrasili, vendar naj zaenkrat ostane še skrivnost, kako bomo to naredili.

Veliko sreče pri pridobivanju ocen in uživanju življenja. 😀

Ekipa Sledka

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja