Nagrajenci pustnih tekmovanj

Pustne dogodivščine so se zdaj povsem zaključile, saj smo na dan pusta dobili nagrajence za Najpustni muffin in Najboljšo skupinsko masko, z vašimi všečki pa je bila izbrana tudi Najpustna individualna maska.

Pustni torek je tudi letos bil prav posebno našemljen. Začel se je zelo sladko, z ocenjevanjem muffinov. Komisija v sestavi Benjamin Strajnar, Katrin Kovač, Lara Crnjac, Alja Gojznikar, Samatha Maya Šolaja in g. ravnateljem, je zelo vestno in pridno poskušala slaščičarske sposobnosti nekaterih dijakov. Po izjemno težkem delu pa so se le odločili. 3. mesto so zasedle Ana Čeperlin, Ana Polegek in Nadja Blazinšek, 1. c, 2. mesto pa Nina Tanšek in Laura Golavšek, 4. a. Zmagovalka tekmovanja NAJMUFFIN je Ana Logar, 4. i

Vsi ostali smo se med časom, ko se je komisija mastila z muffini, šemili v izvirne pustne maske, v upanju, da bi dobili kakšno nagrado, predvsem pa zato, da se zabavamo!

Uradno smo tako tradicionalen pust začeli ob 10.30 v športni dvorani GCC. Tam nas je že pričakala skupina T. I. T. S., ki so ustvarjali prav prijeten ambient. Najprej so se skupinske maske predstavile ocenjevalni komisiji, ki so jo sestavljali g. ravnatelj Gregor Deleja, predsednica DS Ina Lednik, prof. Marjana Turnšek, prof. Otmar Uranjek in prof. Karen Polimac.

Sledil je kratek glasbeni premor, nato pa razglasitev dobitnikov nagrad NAJSKUPINSKE MASKE. 3. mesto si je pridobila maska Adamsovi 2. j, 2. mesto Thriller 1. i, zmagovalno 1. mesto pa sta si je letos priplesala maska 2. h Cigu – migu.

Med vikendom pa smo pridobili tudi nagrajence NAJ INDVIDUALNE MASKE. Z glasovanjem, ki je potekalo preko facebooka, ste izbrali: 3. mesto si je pridobila maska Pike Nogavičke (Ana Stenovec, Rebeka Ribič in Brina Lipovšek) z 113 všečki, 2. mesto je zasedla maska Miki Miške (Matjaž Korenak, Deja Adamič in Maja Felicijan) z 235 všečki. Najvišjo stopničko pa sta zasedli Karmen Tacar ter Patricija Knez z The Mask, ki je prejela 273 všečkov. Zmagovalce prosimo, da se po nagrade oglasijo v ravnateljevi pisarni. 😉

Upam, da ste dobili kaj za pusta hrusta, vsaj kakšen krof, ali pa muffin, vsem dobitnikom nagrad pa iskrene čestitke!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja