Na GCC zopet dobrodelno …

Vsakoletni dobrodelni koncert Interact kluba Celje in Dijaške skupnosti Gimnazije Celje – Center bo že tradicionalno uvedel prve počitnice v letošnjem šolskem letu.

Dobrodelni08_2

Že osmo leto zapored se bo dan pred jesenskimi počitnicami, v petek, 25. 10., ob 11.45 uri v športni dvorani Gimnazije Celje – Center začel veliki dobrodelni koncert, ki ga letošnje leto organizira 4. č razred in Dijaška skupnost GCC. Že tretje leto pri organizaciji sodeluje tudi celjski Interact klub, ki pod okriljem Rotary kluba Celje združuje dijake treh celjskih gimnazij. Gre za enega največjih mladinskih dobrodelnih dogodkov v mestu in regiji, ki ga v sodelovanju s kolegi pripravljajo naši dijaki, na kar smo na GCC še posebej ponosni.

Koncert_2011_2

V preteklih letih smo s koncerti zbrali več kot 30.000 EUR, ki smo jih namenili v dobrodelne namene in pomagali žrtvam naravnih nesreč, socialno ogroženim z Osnovne šole Glazija, ki v Celju izvaja program za otroke s posebnimi potrebami, 10-letni Emi, ki ima Apertov sindrom, Barbari, ki jo je prometna nesreča prikovala na invalidski voziček, ter družini Gilčvert iz okolice Šentjurja. Letošnje leto pa bo izkupiček, ki ga bomo zbrali s prispevki vseh dijakov, profesorjev, mladih iz sosednjih šol ter pokroviteljev, namenjen nekdanji dijakinji Veroniki, ki je lani v prometni nesreči izgubila mater, sama pa utrpela izjemno hude poškodbe in opekline, ter osnovnošolcu Alenu, ki je zbolel za rakom, stroškov zdravljenja, prevozov in izobraževanja na domu pa si brezposelna mati samohranilka ne more privoščiti.

DobrodelniKoncert2012

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja