MUZIKAL NA GCC

Avdicija za nov glasbeno-gledališki projekt v sodelovanju z II. osnovno šolo Celje že 7. januarja.

 

Aprila 2013 bomo na GCC, v sodelovanju z II. osnovno šolo Celje, premierno uprizorili nov glasbeno-gledališki projekt na temo muzikalov. Projekt smo poimenovali The circle of life, po enem naslovnih songov znamenitega muzikala in risanega filma Levji kralj Eltona Johna. Gre za t. i. show case oz. kolaž različni prizorov iz znanih broadwayskih muzikalov v katerih nastopajo otroci in mladi (The sound of music, Joseph, Lion king, Whistle down the wind, The secret garden …).

Avdicije za velikopotezni projekt s katerim bo ta trendovska glasbeno gledališka zvrst pokukala tudi za zidove naše 100-letne lepotice bodo v ponedeljek, 7. 1., ob 13.15 v kabinetu dijaške skupnosti. Produkcijska ekipa na čelu s prof. Gregorjem Delejo pa išče tako pevce, zboriste, igralce, plesalce kot tudi vse, ki jih zanima tehnika, zaodrsko delo (maska, scena …), scenografija in kostumografija, zvok, luč in marketing oziroma producentsko delo. Več informacij lahko vsi zainteresirani dobite tudi po e-pošti (gregor.deleja@gcc.si).

Broadway-21

Premiera projekta je načrtovana konec aprila 2013 le nekaj dni po tem, ko bo v celjskem gledališču slovensko praizvedbo doživelo tudi glasbeno-gledališko delo Roots of eternity, ki nastaja v okviru projekta Comenius pri katerem naša šola sodeluje še z Glasbeno šolo Bad Ischl (Avstrija) in Glasbeno šolo Ivana Matečiča Ronjgova iz hrvaške Pule. K organizaciji se seveda tudi tokrat pridružujeta nepogrešljivi Dijaška organizacija naše šole in Društvo GCC.

Spletkova ekipa bo seveda spremljala delo naših zagnanih umetnikov in producentov, tako da lahko v kratkem pričakujete več novic z avdicij in z začetnih aktivnosti novega projekta.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja