Modna policija – Naših 100+2

V petek, 19. septembra, je na trgu pred Mestnim kinom Metropol potekala zdaj že tradicionalna prireditev Naših 100+2, namenjena druženju sedanjih in nekdanjih dijakov ter profesorjev Gimnazije Celje Center. Seveda na prireditvi ni manjkala modna policija, ki je imela oči uprte predvsem v  večerne toalete obiskovalcev in obiskovalk.

Na rdeči preprogi so prevladovali vedno elegantni temnejši odtenki, ki jih nakazujejo tudi smernice za letošnjo jesen in zimo. Tako kot vsako sezono tudi letos ne bo šlo brez usnja in krzna oziroma predvsem dobre imitacije le-tega. Usnjena jakna, usnjene hlače in usnjeni gležnarji – s peto ali brez so must have kosi letošnje sezone. Ti kosi so najboljši za kombinacijo s krznenimi, pernatimi in nasploh kosmatimi brezrokavniki, ovratniki in oversize plašči ter pleteninami. Smernicam letošnje sezone odlično sledita Tjaša Pavčnik in Eva Poljanšek.

100+2_2  100+2

 

 

Na prireditvi so nas prijetno presenetile  pike in pikice, nad katerimi se navdušujejo Tinkara Godec, Jure Macuh in Glorjana Veber, direktorica Mladinskega centra Celje. Pikice so  kombinirali z rdečo in črno oz. modro barvno kombinacijo. Igrivo in navihano, ni kaj.

100+2_3

 

 

Gospa Jolanda Ipšek Ulrych je v svojem stajlingu uspešno združila letošnje smernice – usnje in pastelne odtenke.  Za  piko na i pa je poskrbela z nakitom, ki vse združi v dobro celoto.

100+2_5

 

 

Med obiskovalci smo ujeli tudi bodoča maturanta,  Sanjo Hrastnik in Gašperja Gajška, ki sta nas prepričala z usklajenim stajlingom. Sanja je črno popestrila z opazno verižico, zlato uro in rdečimi ustnicami, Gašper pa je z metuljčkom poskrbel za ravno pravšnjo mero elegance, z obutvijo pa stajlingu dodal casualski pridih.

100+2_6

 

Ana Zmrzlak, dijakinja četrtega letnika,  je mojstrica kombiniranja oblačil. Z živimi odtenki izraža svojo mladost, z modnimi dodatki pa eleganco. Končni rezultat je odličen.

modna_policija

 

 

Na druženju generacij je bilo moč uzreti tudi mlajše obiskovalce, ki so nas pozitivno presenetili z visoko mero elegance.

100+2_4

 

 

Našemu objektivu se niso izognili niti profesorji.  Tanja Tratenšek, ki se je prireditve udeležila v družbi prijateljice, je opazne črno-bele vzorčaste hlače kombinirala s temnejšimi odtenki v zgornjem delu. Ujeli smo tudi dobro razpoloženi profesorici Ano Pečnik in Majo Rak, ki sta svojo pojavo popestrili z modnim dodatkom, Ana z bogatim nakitom, Maja pa z veliko rjavo torbo.

100+2_12  100+2_7

 

Našo pozornost je med obiskovalci pritegnil tudi bivši dijak Žan Safran, ki je svoj stajling popestril z opaznimi angelskimi krili.

100+2_8  100+2_9

 

Nekdanji dijakinji Urša in Jana, ki sta svoje šolanje na GCC zaključili leta 1984, sta z nasmehom, udarnimi barvami in nakitom poskrbeli, da nista ostali neopaženi s strani modne policije.

100+2_11

 

Naših 100+2 se je v družbi prijatelja udeležil tudi Tim Jevšenak. Tim je belo srajco in kavbojke kombiniral  z jopico in čevlji v isti barvi.

100+2_10

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja