Modna policija na Naših 100+1

Končno se je s počitnic vrnila tudi modna policija! Leto smo pričeli z enim najpomembnejših dogodkov letošnjega leta na GCC, in sicer z Naših 100+1. Seveda je tudi tokrat naša modna policija usmerila oči ne le na prireditev, ampak tudi na vse lepe silhuete različnih barv, vzorcev in stilov.

 

DSC_0195
Če ste zadnje čase morda zavili v kakšno trgovino po nakupih za novo sezono, ste najbrž opazili, da v jesenski kolekciji prevladuje črna barva. Dekleta na Naših 100+1 pa so svojo črno toaleto popestrila z različnimi kosi oblačil (zod blazerjev do hlač iz jeansa) v živih barvah. Celotno opravo pa je zaokrožil še make-up, ki je bil lahko (primerno večeru) tudi bolj intenziven. Pohvaliti moramo tudi trendi gležnarje s peto, ki so pravi “must have” letošnje jeseni.

DSC_0185 (1)
Tudi naša bivša dijakinja Samanta Rajh se je odločila, da se bo odela v črnino. S svojimi oblačili je pokazala, da je v  pripravljenosti za nove poti, podvige in uspehe. Z zlato-rjavo torbico in zlatim nakitom pa je popestrila svoj izgled.

DSC_0191
Fantje so se (primerno prireditvi) odločili za kombinacijo jeans hlač in srajc različnih barv in vzorcev. Tudi Boris in Vid sta s takšno kombinacijo hkrati pokazala udobnost in eleganco. Bravo fanta! Le tako naprej!

DSC_0210

Bela. Modra. Rdeča. Barve slovenske zastave, izlite v tri srajce trojice GCC dijakov. Ne le da so bili sofisticirani, ampak so dokazali tudi ponos in pripadnost naši ljubi deželi.

CAM00185

Eva Kreže, dijakinja 2. č  letnika, nas je pritegnila s svojo samozavestjo in  nasmehom na obrazu. Seveda pa nas je navdušila tudi z njenim izborom oblačil. Izbrala je pravo razmerje med rožnatim vzorcem in pastelno roza barvo. Svoj izbor oblačil je začinila z veliko zeleno torbo in nakitom bakrene barve. Celoten videz je bil zelo lahkoten, svež in mladosten.

DSC_0198

Na hodnikih GCC-ja se je sprehajala tudi vedno modna ”rokerica” Vita Hudournik.  Za ta večer je izbrala drzno sivo krilo, ki zelo dobro odseva njeno samozavest. H krilu pa je dodala še črno kratko majico in usnjeno jakno.

Modna policija izreka vsem obiskovalcem druženja generacij pohvalo ter si želi še več takšnih dogodkov in z njimi povezanih stilov!

 

 

 

 

 

1 Komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja