MODNA POLICIJA – MATURANTSKI PLES

Nestrpno smo pričakovali najbolj čaroben večer srednješolskih let  – Maturantski ples GCC.  

V soboto, 2. 3., je dvorana Golovec zasijala v luči prekrasnih toalet naših četrtošolk in četrtošolcev. Pri dekletih so prevladovale dolge obleke, nekatere posute z bleščicami, druge preproste, a vseeno osupljive. Seveda so se dekleta in fantje na ta dogodek začeli pripravljati že kar nekaj časa pred samim plesom in po vsem videnem, se je trud obrestoval 🙂 

Seveda se je dogodka udeležila tudi ekipa Sledka. V nadaljevanju pa vam predstavljamo nekaj zanimiv toalet tega večera, je pa potrebno poudariti, da bi si pozornost zaslužile prav vse.

 

NEJC DREV IN ZALA KRAMPERŠEK

Najprej vam predstavljamo Nejca in Zalo s svežim spomladanskim videzom. Zala si je izbrala preprosto roza obleko z resicami, obula pa je drzne visoke pete s tigrastim vzorcem. Svoje dolge lase je imela zvezane v čop.

Njen soplesalec Nejc je izstopal z belo karirasto obleko in belo srajco. Videz je dopolnil s črnim pasom in ujemajočimi čevlji ter z uro.

 

ALEKSANDER BREZNIKAR

Nejc pa ni edini, ki si je izbral obleko drugačne barve. V roza suknjiču in hlačah ter beli srajci in metuljčkom nas je očaral tudi Aleksander. Na ta večer pa ni samo plesal, ampak nas je zabaval tudi na odru z odlično glasbo.

 

NUŠA ŠUC

Očarala nas je s svojo dvodelno kombinacijo v črnem. Preprostost črne obleke so popestrile bleščice na vrhu.

 

VERONIKA STEINER

Naša nekdanja dijakinja in finalistka šova Slovenija ima talent nas je presenetila in navdušila s svojim #enostavnodrugačnim stilom. Bele hlače z rdečim cvetličnim vzorcem je kombinirala z živordečo jakno iz umetnega krzna, ki je takoj pritegnila našo pozornost. Izstopali pa so tudi Veronikini neonsko zeleni škornji.

 

NEJA LAPORNIK

Kljub temu, da ni dijakinja naše šole, je bila Neja vseeno osupljiva. Izbrala je svetlo vijolično obleko, ki so jo v zgornjem delu krasile čipke, segala pa ji je do gležnjev. Odločila se je za srebrne bleščičaste čevlje, ki so poudarili obleko.

Izbrala je tudi viseče uhane in preprosto verižico; malenkosti, ki dopolnjujejo celoto.

 

MATEJ ZIDARN

Matej se je odločil za svetlo modro srajco prekrito s temnimi oblikami. Čez njo je oblekel črn suknjič in elegantne črne hlače.

 

TANJA TRATENŠEK

Letos nas je s svojo eleganco navdušila tudi knjižničarka, gospa Tanja Tratenšek, ki je oblekla črno minimalistično oprijeto obleko. Za dodatek si je izbrala srebrn pas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja