Modna policija: eleganca na maturantskem plesu

Petkov večer je bil prepoln čudovitih toalet. Eleganco in svečanost dogodka so odražale tako obleke plesalcev in plesalk kot tudi vseh ostalih. Danes vam predstavljamo najlepše obleke po izboru Sledkovih novinark. Na žalost ne moremo objaviti vseh, ker jih je bilo preprosto preveč. Zato objavljamo tiste, ki so nam najbolj padle v oči.

 

nejkaNejka si je za najpomembnejšo srednješolsko noč odela v zlato. Zgornji, rahlo over-size top je okrašen z letos IN bleščicami in drugimi materiali v zlato črni barvi, ki so top poživeliSpodnji del je z nežnimi gubami segal do gležnjev. Svojo opravo je Nejka izpopolnila z ujemajočimi zlato bleščečimi čevlji s prekrižanima trakovoma. . Nekatere je slog spomnili na slikarja Klimta, druge na Egipčansko faraonko.

 

 

 

 
barbiBarbi je izbrala kombinacijo večne črno-bele. Bel top je dopolnjen s črnim svetlečim okrasjem v obliki rožic in listja. Ker ji pester ovratnik, ujemajoč z obleko, sega vse do vratu, se Barbara ni odločila za dodatno ogrlico. Ujemajoči uhani, zapestnica in svetlikajoči se nohti so njeno opravo naredili še bolj glamurozno. Rahlo valoviti lasje in rdeča šminka predstavljajo tudi temelje letošnje modne sezone.

 

 

 

 

 

tinkaraTinkara se je v svoji maturantski noči prepustila temno modri barvi. Zgornji čipkast top se je zaključil z elegantnim svetlečim pasom v barvi obleke. Minimalistični pas je izpopolnila mašna. Spodnji del obleke se je z elegantnimi gubami spuščal skoraj do tal. Tinkara je modro elegantni look izpopolnila z belo biserno ogrlico, ujemajočo zapestnico in belimi čevlji. Tokrat se je odločila za spete lase, ob straneh pa so glamurozno opravo popestrili kodri. Z očetom je tvorila elegantno navezo, saj se je očetova sinje siva srajca dobro ujemala s temno modro in svetlimi biseri.

 

 
nežaZelena in oranžna. Tvegana a uspešno izbrana kombinacija. Neža je kratko temno zeleno čipkasto obleko z dolgimi rokavi popestrila s širokim oranžnim pasom, ujemajočimi se uhani ter nohti. Odločila se je za kodrasto pričesko, s temnimi prameni, ki sta jo krasili rožici v barvi ostalih modnih dodatkov. Tokrat se je odločila za nevtralni zlat ročni nakit in ogrlico. Z rdečo šminko in semiš čeveljci z elegantno pentljico pa je dovršila svoj maturantski videz.

 

 

 

 

 

tanjaEleganca na vrhuncu. Tanja je vsekakor izstopala s čudovito obleko, ki se je z zgornjega dela brez vidnih naramnic razprostirala vse do tal. Kroj nas je spomnil na slavnega Diorja. Top je prekrit z bleščicami, ki se nežno nadaljujejo še v spodnji del obleke. Glamurozen videz je Tanja zaključila s preprosto urejenimi lasmi ob strani, pretiran nakit pa ni bil potreben.

 

 

 

 

 

špelaŠpela se je tokrat odločila za kratko temno rdečo obleko. Preprost trup obleke so popestrili čipkasti rokavi z motivi krogov, ki so se ujemali z motivom na črnem pasu. Pas je obleko ovil v eleganco, ki jo je Špela nadgradila še z letos modnimi črnimi čevlji s paski. Barva nohtov se je ujemala z obleko, minimalistični uhani in zapestno okrasje pa so Špelin videz nadgradili v pravo večerno toaleto.

 

 

 

 

 

miaMia se je odela v ognjeno rdečo. Obleko, ki je segala vse do tal, so na prsnem delu krasile gube, sklenjene na levem boku. Lahek material obleke je na videz izpopolnilo senčenje s črnimi prehodi. Mija se je odločila za bolero in tako prekrila ramenski del. Izbrala je elegantno ogrlico s črnimi diamanti in uhane, ki so se ujemali z okrasjem na obleki. Kodrasto pričesko, odmaknjeno z obraza, je poživila s strogo prečko. Ta je izgled uravnotežila, saj se je Mia odločila za desno prečko, ki je nasprotovala levemu naborku gub obleke. Soplesalec je s svojo rdečo kravato zanetil le še več ognja, ki je zaznamoval Miin večer.

 

 

 

 

rožle

Rožle, ki se je preizkusil v vlogi soplesalca maturantke, se je barvno uskladil z njeno obleko. Letos pastelne barve vsekakor obvladujejo modne kritike in tudi Rožle si je nadel pastelno rožnatega metuljčka in robček. Eleganten videz je dosegel s črnim suknjičem.

 

 

 

 

 

 

derendaNuša Derenda nas tudi tokrat ni razočarala s svojo opravo. Svetlikajoč zgornji del z nabranimi rokavi, se je barvno in materialno ujemal s spodnjim delom. Vrtoglavo visoke pete z zlatim okrasjem so izpopolnile njen videz.

 

 

 

 

 

 

 

lovroLovro se je za svoj večer odel v temno modro obleko. Suknjič je krasil bel robček. Z metuljčkom je dovršil izgled in popestril belo srajco. Rjavi elegantni čevlji, ki so modni must – have letošnje sezone so njegov videz dopolnili in pripravili za maturantsko modno brv.

 

 

 

 

 
4.č fantjeFantje 4. č, so se odločili za visoko eleganco. Vse so krasili metuljčki. Blaž si je izbral črnega s pikčastim vzorcem, Martin prisega na klasiko, Miha pa je posegel po hitu letošnje moške oprave in si nadel lesenega metuljčka. Blažev pikčast metuljček je bil dovolj, da se je odločil za belo srajco, Martin je videz popestril s črnimi gumbi, Miha pa si je drzno nadel belo srajco s črnim potiskom. Fantje v elegantnih opravah nikakor niso razočarali . V primeru, da so njihovi plesni koraki kdaj ubrali napačno smer, so se dekletom s svojim videzom vsekakor oddolžili.

 

 

 

 

bardeško uranjekTudi profesorski zbor nas ni razočaral. Posebej je sta naš pogled ujela prof. Bradeško in prof. Uranjek. Profesorica Bradeško se je odločila za oprijet top in široko pikčasto krilo, ki je njen videz uskladil z najnovejšimi modnimi smernicami priznanih modnih blogark. Elegantni čevlji s paščkom so IN letošnje sezone in profesorica športne vzgoje je svojo nalogo opravila vrhunsko. Profesor Uranjek je eleganten videz izpopolnil s sivim karirastim metuljčkom, ki je dosegel najvišji nivo elegance. Profesorji so dokazali, da so pravi modni poznavalci!

 

 

 

 

 

1 Komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja