Modna Interactijada z Majo Štamol

Tradicionalna modna revija Interact kluba Celje bo v petek, 14. 6. 2013 ob 20:30, na ploščadi Knežjega dvorca Celje.

DSC_0401

Člani Interact kluba Celje že četrtoleto zapovrstjo pripravljajo tradicionalno dobrodelno modno revijo pod imenom »Modna Interactijada z Majo Štamol«. Na modni reviji bodo že četrtič v duhu rotarijstva povezali mlade talentirane posameznike iz širše celjske regije, ki bodo s svojimi prispevkipomagali soustvarjati modno revijo. Moči bodo združili mladi in nadobudni oblikovalci, manekenke, frizerke in frizerji, vizažisti … Izkupiček letošnje modne revije bodo namenili reševanju finančnih stisk družin z območja občine Šentjur. Z dobrodelno pobudo pa želijo povezati mlade v regiji in hkrati postati aktivni udeleženci pri spreminjanju sveta na bolje.

Interact klub Celje deluje kot podmladek svetovnega združenja Rotary International, mednarodne nepolitične, neprofitne in neverske dobrodelne organizacije. Celjski Interact klub je bil pod botrskim varstvom Rotary kluba Celje ustanovljen 15. 5. 2008 kot prvi Interact klub v Sloveniji, v njem pa so že od samega začetka združeni dijaki treh celjskih gimnazij: I. gimnazije v Celju, Gimnazije Celje – Center in Gimnazije Lava. V klubu poskušajo z dobrimi deli širiti rotarijsko misel o boljšem svetu in dobrih ljudeh tudi med ostale sovrstnike.

MI_2012

Člani Interact kluba Celje so z dosedanjimi dobrodelnimi akcijami že pomagali mladim v Kriznem centru Celje, mlademu dekletu, ki je zaradi neurejenih družinskih razmer skupaj z mamo pribežala v Slovenijo, Barbari Drobne, ki jo je prometna nesreča prikovala na invalidski voziček ter trem otrokom iz socialno ogroženih družin omogočili deset dnevno počitnikovanje v Baški. Omeniti pa velja tudi akcije v Splošni bolnišnici Celje, kjer že tri leta v božičnem času s svojim obiskom in obdarovanjem krajšajo čas bolnim otrokom.

Kreacije devetih nadobudnih modnih oblikovalcev bodo pod zvezdnim nebom v prečudovitem ambientu ploščadi Knežjega dvorcaCelje nosile manekenke, ki se bodo v blišču večera po modni brvi sprehajale ob glasbeni spremljavi godalnega kvarteta Maxima. Kot gostja pa bo na modni reviji kreacije predstavila tudi priznana slovenska oblikovalka Maja Štamol Droljc.

 Vabimo vas, da skupaj z nami z modnim korakom zakorakate v boljši svet!

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/421068084667137/

MI2013_evabilo

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja