Miklavžev koncert: pravljični uvod v praznični čas

Da se je začel veseli december nas na vsakem koraku opominja prenekatera drobna stvar, ki temu času daje čaroben in nekako melanholično-sentimentalen pridih. V vsakem od nas prebuja nenavaden nostalgičen občutek, ki je značilen prav za ta mesec. Na GCC pa začetek predprazničnega obdobja še posebno zaznamuje naš tradicionalen Miklavžev koncert, ki ga naša hiša učenosti prireja že vrsto let.
V prijetnem ambientu Narodnega doma v Celju, so v petek, 4. decembra 2015, predbožično glasbeno pravljico pripravili šolski glasbeni sestavi in pevska zasedba OŠ Štore.
Oder je otvorila vsem dobro znana glasbena skupina The Šlagers pod vodstvom profesorja Saša Šonca in s svojim nastopom napovedala čudovit večer. Za njimi so se zvrstili še Dekliški pevski zbor Gimnazije Celje-Center pod mentorstvom profesorja Davida Preložnika, Fantovska vokalna zasedba FaVoZa, pod taktirko profesorja in ravnatelja Gregorja Deleje ter Mladinski pevski zbor Osnovne šole Štore, katerega zborovodja je profesorica Sandra Feketija, nekdanja dijakinja GCC.
Večer sta s svojo hudomušno vezno besedo popestrila in povezovala Janja Trnovšek iz 4.b ter Miha Koren iz 3.c.
Lepšega uvoda v najčarobnejši čas v letu bi si težko želeli. Želimo pa si, da bi se v prihajajočem letu vsi dijaki, profesorji, starši in ostali še naprej srečevali, zabavali in družili na nepozabnih dogodkih, ki jih prirejamo samo na GCC!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja