Golovec zasedli maturantje GCC 2018

V petek, 16. 2. 2018, se je v dvorani Golovec ob 20. uri začel maturantski ples generacije 2018. Na ta svečani dogodek so maturantje neučakano čakali cela štiri leta srednješolskega izobraževanja.

Po uvodnem delu se je ples uradno začel s staro maturantsko in študentsko himno Gaudeamus igitur, ki ji je sledila obvezna četvorka ter standardni plesi v paru kot so cha cha cha, tango, angleški in dunajski valček, blues, foxtrot, swing in tango … Kljub kakšnemu majhnemu spodrsljaju in napačnemu koraku ter pohojenimi prsti, so maturantke in maturanti odlično predstavili cel plesni program, spremljala pa sta jih dobra volja in smeh. Vse je potekalo kot je moralo – zahvala razrednikom in ravnatelju, govor Ine Lednik in Luka Ganiča, ravnatelja in predstavnika staršev g. Vida Burnika, ples dijakov s profesorji in ravnateljem ter veliki zaključek – ples s starši. Sledila je pogostitev in seveda tradicionalen nastop zasedbe The Šlagersv, ki so do polnočne četvorke zabavali več kot 1700 gostov v dvorani Golovec.

Polnočna četvorka, ki se je pravzaprav začela dve minuti prepozno, je pridobila kot dodatek še eno, šesto sliko, ki je popestrila dogajanje na plesišču! 😉

Sledi je ples do jutranjih ur z ansamblom Unikat, ki je s pestrim izborom glasbe z domačih in tujih logov plesalce zabaval do tretje ure zjutraj, maturanti pa so se do jutranjih ur zabavali še na after partyju.

Dragi maturantje – upamo, da niste zaužili preveč procentov, saj veste: “matura is coming soon …” ;). Ponesite super energijo plesa vse do velikega finala šolskega leta 2017/2018!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja