Matura 2013

Pa smo jih dobili, maturitetne rezultate namreč … Letošnje maturantke in maturanti so obvestila o doseženem uspehu prejeli v dveh terminih – dijaki predšolske vzgoje 8. 7., dijaki splošne in umetniške gimnazije pa teden dni kasneje. Z uspehom smo lahko zadovoljni, saj je bila poklicna matura kar 100%, dve maturantki – Anja Fludernik in Ana Dolinšek pa sta jo obarvali z žlahtno zlato barvo. Slednja je dosegla tudi vse možne točke. Tri dijakinje pa so tudi pri posameznih predmetih dosegle vse možne točke: Anja Fludernik pri angleščini, pri matematiki pa Barbara Vajdl in Nuša Verdev.

DSC_3840

Na splošni maturi sicer uspeh ni bil popoln, a še vedno odličen. Maturantke in maturanti so dosegli 93% uspešnost, število zlatih pa je, pred vpogledi in ugovori na ocene, skupno 9, Lucija Bizjak pa se je okitila z diamanti. Zlata spričevala pa so pridobili še: Anja Plaznik (33), Gašper Marinšek (32), Mojca Hunski (32), Anže Lamut (32), Anja Poljanšek (31), Nina Fridrih (30), Alja Polšak (30) in Žan Žurič (30). Lucija Bizjak, naša diamantna maturantka, je dosegla tudi vse možne točke in najvišje število točk pri biologiji v državi.

Spletko vsem iskreno čestita za dosežene rezultate, tistim, ki pa jim ni uspelo v prvo, pa želimo, da se v drugo odrežejo naravnost enkratno! Prav tako vsem maturantkam in maturantom generacije 2013 želimo, da bi se jim uresničila prva študijska želja in da nikdar ne pozabijo na dobro staro GCC!

 

DSC_3912

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja