Marčevski horoskop

Kot ste mogoče pred dnevi že zasledili, na Sledku uvajamo novo rubriko. To je GCC Horoskop, #enostavnodrugačen horoskop.

V marčevskem horoskopu lahko preberete s kakšnimi težavami se boste spopadali v marcu in komu bosta sreča ter znanje pri reševanju testov in odgovarjanju na zapletena vprašanja profesorjev bolj naklonjena ter komu malce manj.

 

Znamenje, ki v obdobju od 19. 2. do 20. 3. prevladuje na nebu je ribi.

RIBI je v elementu vode in mu vlada planet Neptun. Ribi premore veliko kreativnosti. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Ribi je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati. V ljubezni je občutljiva, ranljiva, romantična, požrtvovalna, a njene bistvene značilnosti se odražajo v razumevanju, nežnosti, mističnosti, kreativnosti ter občutljivosti.

Če se še niste pripravili na izzive meseca marca, vam Sledko podaja nasvete:

Oven: v marcu previdno izbirajte besede, saj lahko kakšna napačna in neprimerna zniža oceno ali pa povzroči prepir, kakorkoli že, vsaj za rundo vam ne bo treba dati.

Bik: v mesecu marcu boste ugotovili, da bi lahko zadnja dva meseca preskočili kakšen obrok, saj se vam le-ta zelo pozna, zato boste začeli z raznimi dijetami in športom.

Dvojčka: marec je idealen mesec za vas. Pokazali boste vse svoje skrite talente, zato boste zelo občudovani, predvsem od vaše simpatije.

Rak: čeprav so bile počitnice, ste izgubili več energije, kot jo pridobili. V mesecu marcu vas tako čaka veliko zamujenih in prespanih prvih šolskih ur, v večerih pa več hrane kot pijače.

Lev: konec marca vam priporočamo masažo, saj boste ta mesec preveč prikimavali ne tako bistrim ideja vaših prijateljev.

Devica: marec je začetek pomladi, zato je v zreku veliko ljubezni. Priporočamo, da se zadržujete v neprezračenih prostorih, saj vam preti zamenjava znamenja.

Tehtnica: ta mesec vas bodo vaši hobiji rahlo dolgočasili in posegli boste po čem novem. Pazite samo, da ne bodo stali preveč, saj denarja ne boste imeli na obilo.

Škorpijon: če ste razmišljali o pozabi starih zamer, je marec idealen mesec za maščevanje, saj lahko presenetite na vsakem koraku.

Strelec: ta mesec bo za vas zelo razburljiv, saj boste spoznali, da je paradižnik dejansko sadje in dobili neznansko željo po odkrivnju novih kulinaričnih okusov.

Kozorog: marec bo za vas napet mesec, saj boste imeli enostavno preveč dela s preštevanjem denarja.

Vodnar: marec vam prinaša veliko novih spoznanj, kot so nove tehnike prepričevanja profesorjev, da ste naredili domačo nalogo.

Ribi: mesec marec bo za ves čisto preveč občutljiv. Čeprav boste razdraženi, vam globokega dihanja ne priporočamo, začenjajo se namreč alergije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja