MANČINO RISBO PREPOZNALI V PODJETJU DISNEY XD

Manca Matelič je dijakinja 1. letnika umetniške gimnazije – likovna smer. Manca je izredno nadarjena likovna ustvarjalka in v  zadnjem času tudi navdušena animatorka. Privlačijo jo risanke, različni slogi risanja, načini animiranja in upodabljanja gibljivih risanih podob, ki jih z ustreznimi programi ustvarja s pomočjo grafične tablice. Navdušila jo je prav posebna risanka produkcijske hiše Disney, glavni lik risanke  deklico Star je tudi narisala in objavila na Instagramu. Že naslednji dan so jo zasledili zaposleni podjetja Disney XD. V komentarju so izrazili navdušenje in pohvalili njeno risbo, se zahvalili za njeno delo in jo prosili za dovoljenje, da njeno sliko objavijo na svojem uradnem profilu disneyxd (https://www.instagram.com/p/BvXH-2Nguhb/).

Manca se je komentarja seveda izjemno razveselila. Njena slika je bila kasneje objavljena in kmalu po objavi prejela več kot 7500 všečkov. V prihodnosti želi postati animatorka.

Manci za dosežek iskreno čestitamo in vas vabimo k ogledu njenega Instragram profila (https://www.instagram.com/menka_art/), ki poleg risb ponuja še mnogo drugih njenih stvaritev, tudi animacijo, objavljeno na YouTubu (https://www.youtube.com/watch?v=3sGGejO1VFc).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja