MAFIJA NA GCC

Sledko razkriva neverjetno novico. Na GCC deluje huda mafijska združba, aktivna le ob nočeh, ko tema preplavi stoletne hodnike naše stoletne lepotice!

Vas zanima več? Želite biti del tega neverjetnega in zapletenega dogajanja? Vsaj eno noč ob koncu pouka v letošnjem šolskem letu? Se prepustiti skrivnostni moči ene mafijske noči na naši stoletni lepotici?

Potem pridite na informativni mafijski sestanek, ki bo v četrtek, 6. 6., ob 10.45 v naravoslovno-fizikalnem kabinetu v pritličju.

Vodil ga bo boter številka 1 naše šole, improligaš, avtor stripov in mladi raziskovalec Matevž Bervar iz 2. d, ki že vnaprej sporoča tole:

“Vse, kar potrebujete za dobro mafijsko noč, je nekaj listkov papirja in večjo skupino tovarišev, ki se je pripravljena spustiti v sejo zahrbtnega laganja, gorečega prepričevanja in morjenja … Boter oz. voditelj skrivoma razdeli listke, ki so namenjeni le vašim očem in na katerih piše ali ste nedolžni meščan ali pa je del GCC mafije. Igra je razdeljena na dve fazi: noč in dan. Ponoči vsi igralci zamižijo, nato pa člani mafije odprejo oči in se prepoznajo ter dogovorijo, kdo od meščanov mora umreti. Ko sonce vstane, vsi igralci odprejo oči (vključno z mafijo) in začne se igra v kateri je dovoljeno vse – resnice in neresnice, podtikovanja in natolcevanja ter sklepni čas obtožb!  Ko večina mesta izglasuje žrtev, je ta obešena in izločena iz igre – sledi noč. Igra se konča, ko so vsi člani mafije mrtvi (takrat zmagajo nedolžni meščani) oz. ko mafija prevzame večino v mestu – takrat zmaga mafija.”

Vas še zanima?

Potem ne zamudite četrtkovega sestanka, kjer se bomo dogovorili o ustanovitvi prve GCC mafija lige in prvo mafijsko noč ob koncu šolskega leta 2018/2019!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja