KURS Oder v Rušah gosti Siddharto

KURS (Klub študentov Ruš, Selnice in Lovrenca) bo tudi letos Festivalu Letni oder Ruše dodal svoj pečat. Lani so s športnim dnevom, predvsem pa s koncertom skupine Dan D prebili ledino, letos pa jo nameravajo od petka, 23. 8., do sobote 31.8., popolnoma stopiti.

Vrhunec njihovega dela bo nastopil že drugi festivalski dan, torej v soboto, 24. avgusta, ko bo od 9. ure dalje na ruškem “Tenis placu” športna prireditev KURSaj s športom, kjer se bodo obiskovalci lahko pomerili v različnih športnih panogah, najboljši v odbojki, tenisu, košarki in skejtanju pa bodo prejeli tudi denarne nagrade. Za vse, ki jih dan poln aktivnosti ne bo utrudil, pa so pripravili spektakularno noč, saj bo na Letnem gledališču nastopila kultna slovenska glasbena skupina Siddharta, ki bo v akustični izvedbi naravni ruški amfiteater brez dvoma napolnila do zadnjega kotička.

V sredo bo ob 21. uri na vrsti zdaj že skoraj tradicionalna modna revija KURS New Look, ki bo zasedla dvorano CEZAM-a, predstavila nekaj novih modnih trendov in zakoličila konec uspešne sezone poletne garderobe.kurs festival

Petek bo povsem v znamenju pokra, saj se bodo v Domu kulture Ruše pomerili vsi tisti, ki jim igra blefiranja ni tuja. V ponovitvi lanskega dogodka pričakujejo množično udeležbo, pripravljajo pa tudi nekaj presenečenj.

Sobota bo povsem dijaška, saj bodo dijaki KURSa popolnoma zasedli dvorano v CEZAM-u. Najprej bodo ob 20. uri gostili LAN Party – udeleženci se bodo pomerili v prvoosebni strelski igri Counter Strike, dve uri kasneje pa bo stekla Last holiday žurka, s čemer se bo letošnji KURS Oder tudi poslovil.

Več informacij o Klubu študentov Ruš, Selnice in Lovrenca ter o festivalu KURS Oder lahko preberete na: www.kurs.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja