Ko tla postanejo prevroča …

Sredin večer je bil zaznamovan z valeto 4. letnikov, ki pa ni bil le navaden dogodek, saj so se stvari zavrtele v zabavnejšo smer. Uradni del je bil sestavljen iz zahval in podelitev daril profesorjem. Potem pa je sledil najzanimivejši del večera.    

Profesorje so prve zasrbele pete, saj so plesišče zavzeli pred dijaki. Modna policija pa je ta čas pod svojo modno lupo vzela dve enaki obleki.  Katera lastnica jo je nosila bolje, se nismo mogli odločiti, zato to odločitev prepuščamo vam.

DSC_0896DSC_0897

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kot vsakič je tudi tokrat presenetil Matic Gajšek s svojo posebno črno – belo svileno kravato na katero je bil zelo ponosen.

DSC_0830

Naš pogled je pritegnila še ena kravata. Tokrat nas ni očarala barva, ampak vozel. Lastnik Matic Pusovnik pa je to kravato kombiniral s črtasto srajco. Oba pa sta nam zaupala tudi vzrok za skorajšnji pripetljaj na maturantskem plesu. Oba naj bi nosila isto srajco, a si je eden izmed njiju v zadnjem trenutku premislil.

DSC_0836
Večer je postal tako vroč, da se je nekaj dijakov GCC-ja odločilo odvreči svoja oblačila. Tudi tla so postala prevroča zanje, zato so zaplesali na mizah. Vendar mize te vročice niso zdržale, zato so kaj hitro popadali na vroča tla.

DSC_0916

[nggallery id=44]

9 kometarjev

 1. krom_pirček Odgovori

  in ja vedno eni in isti na slikah.hh GCC – jeva elita al neki. B.E.D.N.O.

 2. Ostra... Odgovori

  Nikjer ne vidim fotografij dijakov umetniške ali predšolske vzgoje……STANDARD

 3. kakorkoli Odgovori

  Ja ste jih objavl, ampak kake? Splošna, zahvala splošne razrednikom, deljenje rož razrednikom splošne, skupinske slike splošne, “zabavne” slike splošne… 38 SLIK JE SPLOŠNE GIMNAZIJE!!!!!

 4. Eva Odgovori

  Jaz sem dijakinja splošne gimnazije, pa se tudi nisem prepoznala na nobeni fotografiji. Ampak me to nekako ne spravlja v depresijo. A vam res toliko pomeni, da so vaše fotografije objavljene na spletni strani GCC? Valeta je bila za vsakega izmed nas tako prijetna, kot si jo je sam “naredil,” če ste želeli imeti kak spomin nanjo, ste se lahko tudi sami fotografirali … (mislim eden drugega, ne ravno na wc-ju v Štormanu) Vem, da so pogosto izpostavljeni eni in isti obrazi, ampak se ne morem strinjati s tem, da so to vedno obrazi splošne gimnazije. Vsak se lahko prebije v ospredje, če si tega želi, tudi nekaterim dijakom predšolske vzgoje to uspeva. Primer: http://www.spletko.si/finale-sile-prvic-v-knezjem-mestu/ 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja