Julijski horoskop poletnih destinacij

 

Najdaljše počitnice v šolskem letu so odlična priložnost za potovanja in spoznavanja novih kultur, zato je tukaj Sledkov horoskop s top destinacijami.

Znamenje, ki ga bomo ta mesec spoznali je Rak, ki na nebu prevladuje od 21. junija do 22. julija pod vplivom Lune in je element vode. Glaven značilnosti Raka so to, da je izjemno prijazen, skrben, občutljiv, sočuten in posesiven, romantičen, ljubezniv, zaščitniški in ljubljeno osebo vedno postavlja v ospredje. Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže na osebe, ki mu v življenju veliko pomenijo.

Oven: Aljaska je destinacija, ki ugaja ovnu. V tem mesecu boste predvsem obkroženi s prijatelji, dobro voljo in novimi odkritji.
Bik: Provansa je kraj, ki bi ti bil zelo všeč, saj boš v tem mesecu resnično rabil/a oddih in čas za raziskovanje.
Dvojčka: Ker boš v tem mesecu bolj napet/a, bi bila top destinacija New Orleans, ki bi te obdal z barvami in te sprostil.
Rak: Rio de Janeiro je odlično mesto za bombastične počitnice. Julij zate prinaša veliko zabave in smeha.
Lev: Ibiza je kraj, kjer bi se najbolje ujel/a. Ta mesec posveti veliko časa svojim prijateljem in družini, ki te bodo napolnili z energijo.
Devica: Iran je poln presenečenj, kar pa v tem mesecu pravzaprav potrebuješ. Raziskuj, odkrivaj in se zabavaj!
Tehtnica: Ker potrebuješ mir in odklop možganov je Adelaide prava destinacijska točka zate. Ta mesec ne vzemi vsega preresno.
Škorpijon: Če želiš združiti dogodivščino in luksus v enem obišči Kenijo. Pusti si prebuditi otroka v sebi in odklopi se od interneta.
Strelec: Bali je destinacija, ki bi ti ugajala, saj ta mesec potrebuješ družbo sam/a s sabo in potopi se v svoje misli ter odkrivaj čudesa narave.
Kozorog: Ta mesec ti bo ugaljal predvsem zato, ker se boš počutil/a sproščeno in enkratno. Priporočamo obisk danskega Kobenhavna.
Vodnar: Mjanmar je kraj, kjer lahko najdeš unikatne vzorce, ki bi popestrili ta mesec in ga navdali z domišljijo, ki jo potrebuješ.
Ribi: Mesec ti obljublja nova prijateljstva in polno zabave, a ne pozabi nase in na oddih. Poišči ga na Karibih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja