Izpovedi neke gimnazijke

POZOR! VSE NAPISANO JE FIKCIJA ALI MOGOČA PRIHODNOST SLOVENSKEGA ŠOLSTVA IN MLADIH, KI JIH ODGOVORNI V TEM ČASU DOJEMAJO ZGOLJ KOT VARČEVALNI UKREP. ČE IZPOVEDI NEKE GIMNAZIJKE BERETE PRVIČ, VAS NAPROŠAMO, DA ZAČNETE S PRVIM DELOM.

Ugotovila sem, da se letos sploh še nisem predstavila prvošolcem, ki me najbrž ne poznajo. Sem Coco Fuk, dijakinja prvega letnika splošne gimnazije, sicer pa že pionirka na GCC, saj sem lani obiskovala program za muce, prvi in četrti letnik v enem šolskem letu. Če vas zanima več o tem, preberite moje lanskoletne prispevke. Prešla bom na zanimivejšo temo – to sem seveda jaz.
Sem pač takšne vrste dekle, da se rada pretvarjam, da je vsak dan Zajtrk pri Tiffanyju.  Pomembno mi je, da sem lepo oblečena, da se zabavam in da sem uspešna pri svojem delu. Na gimnaziji je slednje lahko precej zahtevno. Vendar ne nameravam hitro obupati. Ravno danes praznujemo obletnico naše šole, kar je izvrstna priložnost za sklepanje novih prijateljstev, spoznavanje zgodovine šole in razkazovanje mojih prečudovitih nog pred velikim občinstvom. Predvsem se veselim druženja s svojo razredničarko, ki me spremlja že eno leto in mi je našo šolo predstavila v najlepši možni luči. Lahko bi rekla, da sva prijateljici, saj se pogosto slišiva, greva na kakšno tortico v Evropo, pred kratkim pa mi je predstavila tudi svojo šiviljo, pravo mojstrico, ki trenutno zame šiva novo pikčasto obleko, prav takšno, kot jo nosi tudi moja razredničarka.
Obletnica šole je tudi čas za nove simpatije. Čutim, da bom danes nekoga spoznala! Če pa ne, bom prav tako zadovoljna s klepetom z gospo razredničarko, ki odhaja zvečer na maturantski izlet s četrtimi letniki. Skupaj sva izbrali njeno novo najljubšo party pesem, ki prav zares opisuje njeno trenutno počutje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QeWBS0JBNzQ[/youtube]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja