Iščejo se tutorji

Čeprav nam je nekaterim kar težko verjeti, je šolsko leto že skoraj končano. Dijake nižjih letnikov nas čaka le še nekaj ocenjevanj, maturante pa še matura. Kakorkoli že, sonce in plaža sta že v naših mislih. Vsi pa vemo, da počitnice minejo veliko prehitro, kot bi si želeli in preden bomo dvakrat pomežiknili bomo že spet sedeli v šolskih klopeh. Družbo pa nam bo na naši secesijski lepotici delala tudi nova generacija dijakov.

Letošnja generacija prvošolcev je prva, ki jim je pri prehodu iz osnovne v srednjo šolo pomagala ekipa tutorjev. Program bi radi nadaljevali tudi v prihodnjem letu, zato vabimo vse zainteresiranje dijake, da izpolnijo obrazec na spodnji povezavi. K sodelovanju ste vljudno vabljeni dijaki vseh štirih letnikov in vseh treh programov.

Obrazec za prijavo najdete tukaj.

V letošnjem šolskem letu so bili tutorji prisotni na razrednih urah, spodbujali so nove dijake k vključevanju k obšolskim dejavnostim, jih seznanili z dogajanjem na šoli, ponudili koristne informacije glede učenja in posameznih predmetov … Podoben način dela, le dopolnjen, bomo nadaljevali tudi v naslednjem šolskem letu.

Torej vsi, ki vas to zanima in vas veseli pomoč drugim, vljudno vabljeni k sodelovanju.

Prav tako vabimo vse dijake, ki na določenih učnih področjih nimate težav in bi radi svoje znanje delili z drugimi, da se pridružite ekipi tutorjev za učno pomoč. Prosimo, da vsi zainteresirani pošljete svoje podatke in učna področja, na katerih bi želeli pomagati, na mail gregor.deleja@gcc.si.

Še vedno dopolnjujemo banko zapiskov. Če želite s svojimi zapiski, za katere veste, da so dobri, pomagati tudi drugim, jih prinesite v upravo šole. Upamo, da se boste odzvali v čim večjem številu in tako svojim sošolcem in drugim dijakom pomagali do lepših ocen.

Novinarji vam želimo uspešen zaključek šolskega leta, maturantom pa tudi, da čim bolje odpišete maturo in se vpišete na željeno fakulteto.

Vso srečo!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja