Išče se simpatičen soplesalec

Šolsko leto 2012/2013 je na Gimnaziji Celje – Center zagotovo leto drame. Leto, ko stavba praznuje jubilejno obletnico in se družijo generacije, leto, ko se je v lepotici točil alkohol pa leto, ko se je od nas poslovil ravnatelj, leto novega vodstva in kot izgleda, tudi leto poškodb.

 Izurjeno spletkovo oko je zasledilo klic na pomoč. Anamarija Klaužar, maturantka in dijakinja 4.i razreda, obupano išče novega soplesalca za maturanski ples, ki je že skoraj pred vrati. Umetnica je včeraj s svojimi prijatelji delila objavo na nam zelo znanem socialnem omrežju facebook.

Poglejte, kaj je zapisala :

 Untitled

Spletkovi novinarji smo bili začudeni, saj je imela diva centerskih glasbenih prireditev še pred kratkim soplesalca. Jo je zapustil ali se v odzadju skriva tragična zgodba?

Samo za Vas, drage bralke in bralci, pa smo se Spletki dokopali do jedra resnice.

Po zadnjih informacijah je imela Anamarija še pred kratkim soplesalca, in sicer postavnega svetlolasega mladeniča iz 3. b razreda. Potem pa se je zgodba zapletla. Mladenič ima namreč težave s kolki in zato že ta teden odhaja na zelo naporno in nevarno operacijo. Pustil jo je na cedilu, a ne moremo mu zameriti, saj ni sam kriv.

 

Prav zato pa se obračamo na Vas, dragi žrebci, željni plesa.
Če ste pripravljeni plesati z drznim, čutnim, zgovornim, malce trmastim, samokritičnim, energičnim, razvajenim, samostojnim, ljubeznivim in romantičnim dekletom iz umetniške gimnazije,  pišite na http://www.facebook.com/analija.k

 

Naj se tragična zgodba konča s srečnim koncem.

 

Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja