Informativni dnevi 2016

Spet je tisti čas v letu, ko srednje šole in fakultete preplavijo bodoči fazani in bruci, ki izbirajo nadaljno študijsko pot. Tako je, čas je za informativne dni 2016.

12. in 13. februarja bodo srednje šole in fakultete na slovenskem odprle svoja vrata osnovnošolcem in dijakom ter jim poskušale kar najbolje predstaviti specifike posameznih programov in prednosti ter posebnosti posameznih šol. Tudi na GCC bomo v treh predstavitvah, dveh v petek in eni v soboto, predstavili šolo in vse tri programe, ki jih šola izvaja. Informativni dnevi predstavljajo, kot sami najbrž dobro veste, pomembno vlogo pri odločitvi za nadalnje šolanje, zato si želimo Gimnazijo Celje – Center predstaviti v vseh njenih prednostih in morebitnih slabostih, da olajšamo odločitev bodočim dijakom. Velikokrat je za osnovnošolce pomembno tudi mnenje zdajšnjih in bivših dijakov, zato vas prosimo, da odgovorite na vsa vprašanja, ki jih bodo osnovnošolci morda imeli, in da z njmi delite svoje poglede na program, ki ga obiskujete in na samo šolo. Verjamemo, da so vaše izkušnje na GCC večinoma pozitivne in bodo prepričale bodoče dijake, da se nam naslednje leto pridružijo in skupaj z nami postanejo del GCC-ja.

Vsem maturantom, ki boste v petek in soboto obiskali fakultete, ki so v vašem ožjem izboru pa želimo, da vam bo to v veliko pomoč pri odločitvi glede študija, saj se ta vse hitreje približuje.

Vsem osnovnošolcem, ki nas morda spremljate, pa svetujemo, da ob informativnih dneh čim več sprašujete, pridobite čim več koristih informacij, predvsem pa poskušajte začutiti utrip šole, ki jo želite obiskovati.

Novinarji Sledka bomo seveda spremljali informativce na GCC, da bi pa tudi vi bili o vsem obveščeni, spremljajte nas.

 

Ekipa Sledka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja