Informacije za spoznavni dan 2017

Dragi prvošolci!
Uvodne ure na Gimnaziji Celje – Center so že za vami, da boste GCC-jevci postali tudi uradno, smo za vas pripravili fazanovanje, ki bo jutri, 7. 9. 2017, ob 13. 45 na rondoju za šolo. Pa brez skrbi, na sebi ne boste imeli mleka, jajc in moke 😉 . Preizkusili se boste le v raznih igrah, kjer boste sodelovali s svojim razredom, ter se tako še bolje spoznali, tudi neformalno. Zmagovalni razred pa domov seveda ne bo odšel praznih rok, čaka ga prav posebno darilo, ki naj zaenkrat še ostane skrivnost 😉 .
Prosite vaše profesorje 7. šolske ure, da vas spustijo 15 minut pred koncem, ker se bo za vas na rondoju za šolo pekel carski praženec (ali “šmoren”, kot ga pozna večina). Po sladkanju vas čakajo razredne ure SAMO S TUTORJI!!! Imeli boste priložnost, da jih vprašate tudi tiste “skrivnosti”, ki vam bodo olajšale vsa 4 leta na šoli. Po vseh skrbno izmenjanih informacijah (mogoče boste lahko nekatere koristili že naslednji teden 😉 ), se boste kot razred preizkusili v team building igrah.
Kot ste že lahko izkusili, so učilnice na naši šoli pravi labirint, zato smo za vas pripravili “orientacijski pohod” po šoli 😉 .
Ko boste vi končali z orientacijo, se bodo z njo spopadli se vaši starši, ki bodo iskali učilnice, v katerih bo potekal roditeljski sestanek. Tako boste imeli po fazanovanju zagotovljen prevoz domov. Torej brez izgovorov! 😉
Ekipa Sledka in tutorjev srčno upa, da se nam boste jutri pridružili. In ne pozabite, v petek je športni dan, zato vas naj ne skrbi, da boste v šolo prišli preveč utrujeni. Se vidimo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja