Info dan: uspešna popoldanska predstavitev

Ob treh popoldan je Gimnazijo Celje – Center preplavil nov val osnovnošolcev in njihovih staršev. Kljub temu, da je bilo obiskovalcev in naših dijakov malce manj kot zjutraj, je bila šola še vseeno nabito polna in stoletne hodnike je preveval val dobrega vzdušja. Na hodnikih je bilo videti veliko nasmejanih in vedoželjnih obrazov, ki jih lahko vidite tudi na fotografijah objavljenih na šolski facebook strani. Program je potekal po istem urniku kot dopoldan, vendar se novinarji kljub temu nismo preveč dolgočasili. Po šoli smo iskali bodoče dijake, ki so bili z nami pripravljeni deliti svoje vtise in pričakovanja, zanimalo pa nas je tudi, zakaj so se odločili za ogled GCC-ja in katere šole bodo še obiskali. Njihovi odgovori so le še potrdili naše sume, da smo na Centru izvedli še eno uspešno predstavitev.

 

Lana

Šola je lepa in tudi profesorji so zelo prijazni. Všeč mi je bila organizacija prireditve. Nameravam se vpisati na to šolo, ker ima  veliko obšolskih dejavnosti. Obiskala sem že Šolski center Celje, grem pa še na I. Gimnazijo v Celju.

 

Timeja

Zelo mi je bil všeč ravnateljev govor, šola je bila polna pozitivne energije in vsi so bili zelo prijazni. Šola mi je bila tako zelo všeč, da ne nameravam obiskati nobene druge.

 

Jaka

Šola mi je zelo všeč, saj je polna pozitivne energije in v njej vlada sproščeno vzdušje. Profesorji se mi prav tako zdijo zelo pozitivni in prijazni. Obiskati nameravam še Šolski Center Celje.

 

Rebeka

Šola mi je zelo všeč, profesorji se mi zdijo zelo prijazni in skoraj zagotovo se bom vpisala na to šolo. Pogledat grem še na Zdravstveno šolo, vendar je moja prva izbira GCC.

 

Ana

Šola je zelo lepa in polna sproščene in pozitivne energije pa tudi profesorji se mi zdijo super. Na GCC se bom zagotovo vpisala, vendar pa grem še pogledat na Zdravstveno šolo.

 

 

Tjaša

Na tej šoli je super. Je zelo zanimiva, dijaki pa so mi odgovorili na vsa vprašanja. Všeč mi je program predšolske vzgoje, vendar grem še vseeno pogledat na Ekonomsko Gimnazijo.

 

Barbara

Nastop mi je bil zelo všeč in super so peli. Šola je lepa in vzdušje je krasno. Obiskala bom še Šolski center Celje.

 

Lana

Uvodni del je bil zelo lep. Ves ples in glasba sta bila enkratna. Dijakinje, ki so me vodile po šoli so mi pokazale vse, kar sem želela videti. Najbolj so mi bili všeč fantje, ki hodijo na vašo šolo. Na nobeno drugo šolo ne bom šla več na ogled.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja