INFOdan: Splošna gimnazija

Današnje dopoldne je bilo na GCC zelo živahno. Hodniki so bili preplavljeni z glasbo, s piščančki (s tem seveda mislimo čevlje 😉 ) in nadobudnimi osnovnošolci. Pravzaprav zakaj bi na dolgo in široko pisali kakšni so informativni dnevi. Najbolje, da si preberete kar vtise, občutke in odločitve osnovnošolcev, zakaj bodo izbrali ravno to #enostavnodrugačno šolo.

Učenci, ki jih zanima program splošne gimnazije so več izvedeli o naravoslovnih predmetih, tujih jezikih, v GCC učilnicah pa nekaj na splošno o naši šoli. Predmetnik, obšolske dejavnosti, dijaška organizacija, tutorstvo, banka zapiskov, ekskurzije doma in po tujini …

Center mi je zelo všeč. Nisem se še dokončno odločila o srednji šoli, a so mi všeč prijazni ljudje na GCC. Super je!
Kaja Senegačnik, OŠ Antona Bezenška Frankolovo

Že v začetku me je prepričalo vzdušje vaše šole. Čuti se izjemna povezanost vseh letnikov, kar je redkost na srednjih in osnovnih šolah. Informativni dan pri vas mi je bil zelo všeč.
Maja Krajnčič, OŠ Kozje

Hčeri in tudi meni je šola zelo všeč že od nekdaj, saj sem tudi sama tu že imela nekaj predmetov. Informativni dnevi so super pripravljeni. Spoznali smo vzdušje in devetošolcem približali šolo.
Darinka Špes, mati devetošolke Urške

Ta srednja šola veliko ponuja šolskih in obšolskih dejavnosti. Prijaznost in sam utrip sta mi zelo pri srcu. Presegli ste vsa pričakovanja glede informativnega dne. Pohvalila bi ustreznost dijakov in zaposlenih.
Dragica Jezernik, mati devetošolke Kaje

Zelo se mi je dopadlo, da je bilo v uvodu vse predstavljeno, tudi pomembni datumi. Ko smo odšli po razredih je bilo zelo zanimivo, saj smo obiskali tudi pouk. Zanimam se za splošno gimnazijo.
Anja

1 Komentar

  1. Pingback: Informativni dnevi 2017 | Sledko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja