INFO dan: predšolska vzgoja

Leto je naokoli in ponovno so našo šolo preplavili radovedni osnovnošolci. Dopoldanski info-dan je za nami, seveda pa ste vsi osnovnošolci lepo vabljeni, da našo šolo obiščete še danes popoldne ter jutri zjutraj.

Dogajanje dopoldne je sprva potekalo v telovadnci za vse tri programe (umetniška gimnazija, splošna gimnazija in predšolska vzgoja), nato pa so se osnovnošolci, ki se zanimajo za predšolsko vzgojo odpravili v staro telovadnico, kjer so si ogledali predstavo, ki jo je pripravil 3.j.

Po končani predstavi so se razdelili v manjše skupine z dijaki in učitelji vodniki ter se odpravili na ogled pouka po učilnicah. Ker pa smo novinarji Sledka zelo radovedni, kaj si osnovnošolci mislijo o naši šoli, smo za vas pripravili par izjav učencev in staršev, ki se zanimajo za predšolsko vzgojo, na naši spletni strani pa si lahko preberete tudi članka o splošni in umetniški gimnaziji.

GCC se mi kot šola zdi zelo fajn, všeč mi je bila sama prireditev, zanimive so mi bile tudi predstavitve pouka po učilnicah. Zanimam se še za turstično ter veterinsarsko šolo v Ljubljani.

-Mia, OŠ Štore

Šola je zelo prijetna in zanimiva, vzdušje se mi zdi sproščeno. Na prvi vtis se mi ne zdi tako težka, kot pravijo drugi. Profesorji delujejo super. Za ta program se zanimam ker imam rada otroke.

-Lucija, OŠ Dramlje

Center se nama zdi v redu, obe sva dokončno odločene da prideva na GCC, o šoli sva se pozanimali že na spletni strani. Vzdušje se nama zdi sproščeno, ta šola je najina edina izbira že od osmega razreda.

-Ana in Katja, OŠ Vransko

Moja hči je že skoraj dokončno odločena za GCC, ker tukaj vidi veliko dodatnih priložnosti, ne samo v obliki pridobivanja znanja, ampak tudi zaradi krožkov in druženja.

-Klavdija, mama devetošolke

Tudi moja hči je že dokončno odločena za Center, saj je tukaj zelo dobra energija. Če bi se lahko, bi se vam tudi sama pridružila.

-Ksenija, mama devetošolke

Šola se mi zdi super, saj delujejo dijaki med sabo zelo povezani. Program predšolske vzgoje mi je zelo všeč, saj rad delam z otroki. Zanimam se tudi za medijsko šolo.

-Jan, OŠ Mislinija

Vsem osnovnošolcem želimo veliko sreče pri izbiri in upamo, da jih je GCC vsaj malo navdušila.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja