INFO dan: predšolska vzgoja; petek popoldan

Popoldansko vzdušje na GCC ni bilo nič manj energično kot dopoldansko. Ob 15. uri so hodnike naših šol zopet zapolnili devetošolci, ki so si najprej ogledali predstavitev šole v telovadnici, nato pa so tisti, ki se zanimajo za predšolsko vzgojo odšli ogledat predstavo 3.j v staro telovadnico. Kasneje so ogled šole nadaljevali po učilnicah, na hodnikih pa smo jih vedoželjni novinarji povprašali po vtisih o naši šoli.

Sara in Ajda iz OŠ Polzela se zanimata za program predšolske vzgoje, ker ju veseli delo z otroki. Naša šola jima je všeč zaradi sproščenega vzdušja in velika poudarka na glasbi in likovni umetnosti. Odločata se med Gimnazijo Lava in predšolsko na GCC.

Neža iz II. OŠ Celje nam je povedala, da se ji zdi vzdušje na šoli sproščeno ter da ji je zelo všeč, da imamo na šoli velik nabor krožkov in drugih dejavnosti. Odloča se med Srednjo zdravstveno šolo Celje in GCC, a pravi da bo verjetno prevladala naša šola! ZAKON 😉

Nejc, ki prihaja iz Osnovne šole Frana Kocbeka Gornji Grad pa pravi, da zgleda na šoli zanimivo, ker je polno različnih dejavnosti. Opazil je tudi sproščeno vzdušje in naše prijazne dijake. Odloča se med GCC in med Vzgojiteljsko srednjo šolo v Kamniku.

Devetošolcem se zahvaljujemo za izjave in jim želimo veliko sreče pri izbiranju šole.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja