Info dan: mnenje dijakov

Pomemben del informativnih dni so vsako leto dijaki vodniki in drugi dijaki, ki pomagajo pri pripravi in izvedbi le-teh. Novinarje nas je zanimalo, kako pa oni doživljajo informativce in kaj jih je najbolj presenetilo.

 

Nejc, 1. i

Letos so informativni zakon, zelo navdihujoči, polni informacij, učenci se mi zdijo zainteresirani in družba je kul.

 

Katjuša, 1. c

Vidi se razlika. Letos je sama organizacija veliko boljša, všeč so mi inovativne ideje, kot so čaj … predvsem pa darila!

 

Kristjan, 1. h

Super. Enkratno. Razlika se vidi, ker smo mi -prvošolci- pomagali, haha.

 

Špela, 1. č

Letos je bilo kul. Mislim samo, da je bilo lani še več obiska kot letos. Učenci so izgledali zainteresirani in upam, da jih čim več vidim tudi septembra.

 

Iva

Pripravljenost dijakov in navdušenist se opazi, že ko stopiš skozi vrata. Vesela sem, da sem delala na teh informatinih, saj je družba enkratna.

 

Dijana, 3. c

Čeprav sem bila večino časa na debati, se mi zdi, da pozitivnega vzdušja ni manjkalo. Iz leta v leto je boljše in resnično ugotavljam, da smo na GCC res #enostavnodrugačni.

 

Torej, tudi če se mogoče kdo od bodočih dijakov ni zabaval, so se pa definitivno sedanji! To lahko opazite tudi na vseh fotografijah objavljenih na šolski facebook strani, tako da vabljeni k ogledu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja