Info dan: enkratno vzdušje na GCC

Vzdušje na GCC je vedno odlično in sproščeno. Skoraj vsak dan lahko slišiš glasbo, včasih le iz glasbene učilnice, včasih pa naši glasbeniki nastopijo kar na šolskih hodnikih. Toda danes je bilo vzdušje še posebej odlično. Tudi izjemna gneča na šolskih hodnikih in stopniščih, ki jo je povzročil naval osnovnošolcev in njihovih staršev, ni mogla pokvariti enkratnega vzdušja. Glasba na hodnikih, glasen smeh vsepovsod, fotografi in novinarji na delu, navdušenost dijakov, ki morebitnim bodočim Centrašem opisujejo svoje izkušnje, doživetja na GCC in njihove razloge za vpis na našo „enostavno drugačno“ šolo in pa seveda utečena ekipa profesorjev, dijakov vodnikov in nastopajočih, ki so poskrbeli, da je vse potekalo tako kot je treba. Vse to je prispevalo k neponovljivemu vzdušju, ki so ga začutili tako osnovnošolci, njihovi starši kot tudi naši dijaki in profesorji.

Sledko je nekaj osnovnošolcev povprašal o informativnih dneh in njihove doživljanju naše šole.

Matevž, OŠ Petrovče

Na Centru je super vzdušje. Všeč mi je tudi sama zgradba. Center je zaenkrat moja prva izbira in mislim, da bo tako tudi ostalo.

 

Hana, III. OŠ Celje

Center mi je bil zelo všeč, tudi pouk zgleda super. Imate kul ravnatelja in pa veliko obšolskih dejavnosti. Absolutno pridem sem!

 

Kaja, OŠ Slovenske Konjice

Na Centru se da opaziti dobro vzdušje, šola mi je bila všeč. Čeprav grem še na druge šole, pa definitivno pridem septembra na Center.

 

Natalija, OŠ Mislinja

Danes grem še na Lavo, vendar pa mi je bil Center zelo vešč! Na šoli mi je všeč raznolikost, predvsem pa povezanost dijakov in profesorjev.

 

Eva, OŠ Vojnik

Predprogram je bil super, všeč mi je tudi to, da je imate veliko obšolskih dejavnosti. Šola je lepa, vzdušje je kul. Vidim pa tudi, da na Center hodi veliko različnih dijakov, kar me je definitivno pritegnilo.

 

O obisku prve predstavitve GCC smo povprašali tudi gospoda ravnatelja.

Udeležba je bila absolutno uspešna. Vzdušje je bilo izjemno. Želim pa si, da ga bodo naslednje leto pomagali soustvarjati tudi današnji obiskovalci in da se bo zanimanje za šolo pokazalo tudi na vpisu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja