In ključ dobi …

3. C!

Vojne je konec!

Od dobro obveščenih virov je Sledko izvedel, da je krvave vojne za ključ po dveh dneh bojev na socialnih omrežjih in na šoli, končno konec. Dijaki 3. č so ključ, ki so ga mojstrsko ukradli na ponedeljkovi predaji, danes nekaj čez enajsto dopoldne (ne)slavnostno predali nazaj pravim lastnikom, dijakom 3. c.

Dijaki 3. č so za Sledka dali naslednjo izjavo:

Ključ smo danes vrnili 3. c. Žal nam je, da niso razumeli heca, s katerim smo želeli popestriti letošnjo predajo ključa. Zaradi napak v komunikakaciji med obema razredoma se je, kar je bilo mišljeno kot nedolžna šala, sprevrglo v pravo vojno na socialnih omrežjih, ki pa ni odraz obnašanja, ki pritiče bodočim intelektualcem. Žal nam je, da je prišlo do tega. 3. c želimo veliko zabave pri organizaciji predaje v naslednjem šolskem letu 😉

Kaj pa so povedali dijaki 3. c?

Ne može nam niko ništa!

Glede na zavzetost dijakov za ključ in čustveno doživljanje le tega, upamo, da se isti odnos odraža tudi na učnem področju. Do konca je še kratkih 16 dni pouka. Potem pa … počitnice!

Drama se je končala, tako da se lahko zdaj tudi dijaki 3. letnikov v miru prepustijo še zadnjemu navalu ocenjevanj pred dvomesečnim predahom. Kot se morate tudi vsi ostali!

Veliko sreče in uspehov!

8 kometarjev

 1. Jastog Odgovori

  In jasno je bilo na koncu sicer solidno zasnovanega članka treba dodati provokacijo pristranskega medija. V imenu nasprotujče strani bi 2. letnikom raje predlagal upoštevanje splošnega medčloveškega spoštovanja, tradicije predaje zmagovalcem in nenapisanih pravil, ne pa anarhično krajo ključa, ki je v nasprotju z vsemi moralnimi konsenzi, ki naj bi se jih intelektualci držali.

  • CaptainKirk Avtor prispevkaOdgovori

   Kasneje smo izjavo izbrisali. Naša napaka je bila, da smo jo objavili v prvotnem članku.

 2. Q Odgovori

  Razlika med hecom in provokacijo je velika, tako da temu ne morete reči “nedolžna šala.”
  Članek pa bi lahko bil bolj objektiven, saj mislim da ste se novinarji, ki ste bili že na tolikšnih predavanjih novinarstva, do sedaj imeli priložnost naučiti da je objektivnost na prvem mestu.
  Ne pozabite da ta članek berejo tudi tisti, ki ne vedo kako so se stvari v resnici odvile in kaj vse se je dogajalo v tem času.

  • CaptainKirk Avtor prispevkaOdgovori

   In kaj točno v članku ni objektivnega? Kot objektiven medij smo obe strani prosili za izjavo in kar smo dobili, smo objavili. Jasno pa je, da najbrž posamezna stran na celotno situacijo ne bo gledala objektivno, vendar pa za njihovo subjektivnost nismo krivi mi. Kot objektiven medij tudi ne podpiramo ne ene in ne druge strani.

 3. hlapec Odgovori

  Mojstrsko ukraden? Prej hinavsko. Tega ”boja” sploh ne bi bilo, če bi bil ključ dejansko ukraden iz rok 3.c, ne pa še preden smo ga dobili v roke.

 4. W Odgovori

  Mojstrska kraja? Ja res je potrebna velika sposobnost in iznajdljivost,da se vzame ključ iz mize,medtem ko dijaki,ki so si pošteno zaslužili zmago proslavljajo. In pa,če ste že tako objektivni,potem vsaj objavljajte vse komentarje,ne pa da zbrišete tiste,ki vam niso všeč.

 5. PečenJastog Odgovori

  Kot “objektiven medij” bi bili tudi primorani odobriti vsak komentar, v kolikor je komentiranje omogočeno. Poleg tega pa; urejanje članka PO objavi in kritiki v neodobrenem komentarju, čemur sledi zanikanje subjektivnosti v objavi? Hah.

 6. Zer0 Odgovori

  “mojstrsko”? Pa sem ja mislil da je vsaj Sledko bolj “objektiven” medij (ja, narekovaji so tam z razlogom).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja