ImproGCC – Šlampasto štoraste pometle s konkurenco

V petek, 18. marca 2016, se je v gledališki dvorani Dijaškega doma Tabor v Ljubljani odvila predstava treh impro skupin, ki delujejo pod okriljem ŠILE – Šolske impro lige.

Tokrat so mesto na odru poleg Gimnazije Želimlje ter Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik dobile tudi tri naše dijakinje, Lea Matko, Maruša Zupan in Janja Trnovšek , ki so pod vodstvom profesorice Ane Pečnik s sabo peljale cel kombi navijačev z Gimnazije Celje – Center.

Dekleta, ki so si nadela ime Šlampasto štorasti, so se pomerila v treh različnih kategorijah impro gledališča. V prvi so improvizirano zgodbo o zabavi za kresno noč pripovedovale s treh zornih kotov, v drugi pa so Marušine roke in Leina glava postale strokovnjak za plesen. Njihova zadnja točka z naslovom »Džuboks« pa je gledalce spravila do solz. Improviziran prizor na tržnici so dekleta ponovila v treh glasbenih žanrih; operi, reggieju in v stilu božičnih pesmi. Konkurenca na odru je bila močna, a dekleta so vseeno spretno pometla z njo in zmagala. Za dobro vzdušje v publiki pa so seveda poskrbeli tudi hrupni centraši.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja