Ime tedna na Valu 202

Na Valu 202 se vsak teden izbira ime tedna. Nekoga, ki je preteklem tednu stopil korak dlje, izstopil iz povprečja in zanamoval dogajanje v Sloveniji. V preteklosti so to bili naši uspešni športniki, kulturniki in raziskovalci.

V tem tednu pa je zaradi odmevnega dobredelnega koncerta za ime tedna nominirana tudi Gimnazija Celje – Center. Na dobrodelnem kocertu Je res vse tako črno-belo?, ki so ga letos organizirali dijaki 4. i, smo v prejšnjem tednu zbrali kar 4000 eurov, ki bodo namenjeni trem družinam s Celjskega, ki se soočajo s hudo finančno in socialno stisko. Pomagajte nam, da se glas o naši dobrodelnosti razširi tudi preko radijskih valov. Morda tako še koga spodbudimo k opravljanju dobrih del.

Vabimo vas, da na povezavi  http://val202.rtvslo.si/2016/10/teden-je-najbolj-zaznamoval-2/ , glasujete za našega ravnateja Gregorja Delejo. Glasovi se zbirajo danes zvečer in jutri do 11.30. Glasujete lahko preko spletne ankete, s klicem v živo jutri med 8.00 in 11.00 ter s poslanim SMS-om, s katerim darujete tudi 1 eur za program botrstva v Sloveniji. Več o pravilih glasovanja pa si lahko preberete tukaj.

Za vaš glas se vam najlepše zahvaljujemo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja