Imate kaj za pusta hrusta?

Le še nekaj dni nas loči od zdaj že tradicionalnega pustovanja na Gimnaziji Celje – Center. Letošnje maske bodo zopet nagrajene z lepimi nagradami. Ste se že pripravljeni (prijavljeni)?

Že nekaj dni lahko po raznih medijih spremljamo poročila o pustnem dogajanju tako v Sloveniji kot tudi po svetu. Vrh pa bo pustno dogajanje doseglo to soboto, 25. 2., s pustimi karnevali na vseh koncih Slovenije. Zagotov se vas bo večina udeležila kakšnega. 🙂 Procesija pustnih dogodkov pa se bo po večini slovenskih krajev končala s pokopom Pusta na pepelnično sredo.

Dan pred tem pa bomo tudi na Centru skupaj poskušali pregnati letošnjo sicer bolj milo zimo. Upamo, da že veste, s kakšno masko boste navdušili na letošnjem pustovanju. Lani smo videli nekaj odličnih tako skupinskih kot tudi individualnih mask. Vendar pa ne pozabite, da se morate vsi razredi na pustno rajanje tudi prijaviti, ni važno ali boste imeli skupinsko masko ali boste individualne maske (v teh lahko sodelujejo največ 3 dijaki). Če se do 24. 2. 2017 do 23.59 ne boste prijavili preko SPLETNEGA OBRAZCA,  bo za vas med rajanjem organiziran pouk. Veliko se vas je že prijavilo, tiste, ki pa s prijavo še oklevate, pa naj vzpodbudimo z obljubo, da res ne želite zamuditi mask letošnje strokovne komisje. Njihovih imen zaenkrat še ne izdamo, obljubimo pa vam, da vas bodo njihove maske navdušile 😉 Najbrž nam tudi ni potrebno omenjati, da smo za vas, tako za skupinske kot tudi individualne maske, spet pripravili super nagrade.

(NAMIG za vse skupinske maske: iz izkušenj vemo, da so maske, pri katerih sodelujejo tudi profesorji, skoraj vedno izjemno uspešne. Prof. Preložnik je lani “zažigal” kot Sneguljčica, 3. a pa je nato osvojil 1. mesto)

 

POZIV VSEM PROFESORJEM

Spoštovani profesorji! Tudi Vi ste najlepše vabljeni, da se nam na pustnem rajanju pridružite v nevsakdanji, pustni podobi in tako pripomorete k še boljšemu vzdušju na pustovanju. 🙂

In še nekaj …

Ne pozabite na tekmovanje za NAJ MUFFIN! Vsi peki oz. ljubitelji sladkega, ki pa tu in tam tudi kaj okusnega spečete (tudi profesorji), lepo vabljeni k sodelovanju. Vse kar morate narediti je, da v ponedeljek doma spečete (najmanj 😉 ) 12 muffinov po vašem najljubšem (najboljšem) receptu (skupaj lahko pečete po največ 3 dijaki ali profesorji) in jih v torek prinesete v kabinet DS do 9.00. Zmagovalci bodo, poleg večne slave in občudovanja, deležni tudi lepih nagrad. Ostalo nam je še nekaj dni počitnic, ravno dovolj, da v iskanju najboljšega recepta preiščete vaše kuharske knjige, youtube in cel širni svetovni splet, ali pa se držite 100% preverjene metode in za nasvet vprašate mame in babice. 😉 Verjemite, splača se vam, kajti zmagovalec bo postal PRVI Naj muffin master chef na GCC! 🙂 Seveda, pa tudi za vse peke velja, da se morate preko SPLETNEGA OBRAZCA prijaviti do 24. 2. 2017 do 23.59. Vse muffine, ki jih ne bo pojedla komisija, bomo razdelili med pustne maske. (<— več kot vas bo peklo, več muffinov boste lahko pojedli 😉 )

Vse informacije najdete tudi v DOPISU, ki ga je pripravil Dijaški razvojni tim. Prosimo, da ga preberete, da boste vedeli, kako bo potekal pustni torek na Centru. 🙂 Če pa imate še kakšno vprašanje, ste vabljeni, da pišete Dijaškemu razvojnemu timu na drt@gcc.si.

Mi komaj čakamo, da vidimo vse maske, ki bodo v torek, 28. 2., preplavile naše stoletne hodnike. Upamo, da tudi vi.

Se vidimo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja