HFC: v iskanju idealov

Ni si težko ustvariti idealov in se zaljubiti vanj, težje je te ideale premagati in se zaljubiti v realno osebo z vsemi napakami vred.

Včeraj zvečer se je na hodnikih GCC premierno odvila nova predstava Have Fun Cluba, Wildeov An Ideal Husband. Igro je pripravila mentorica Have Fun Cluba, prof. Karen Polimac Dobovišek  v sodelovanju z Blažem Šefom. Kot vsako leto smo od predstave pričakovali kar največ, saj prihaja iz odličnih rok izkušene režiserke,  ki nas znova in znova navdušuje z odličnimi igrami. To leto je predstavo pripeljala prav v osrčje šole, kajti igra se bo odvijala kar po hodnikih GCC. V prostoru je videla potencial in ga želela izkoristiti, da bi zaživel. Celotna predstava je zasnovana drugače, od prostora do rekvizitov, ki v preteklosti niso prišli tako do izraza.  Letos je že 20. sezona Have Fun Cluba, kot pravi Polimačeva, pa je klub ustanovila ker je želela nekaj več, pouk zanjo ni bil dovolj, želela je , da se »dogaja«! Kmalu se je našla prva skupina, naslednje generacije pa uspešno nadaljujejo tradicijo.

Tokrat se nam je predstavila delno nova igralska zasedba, ki jo sestavljajo Klemen Kramar, Anamari Grušovnik, Janja Trnovšek, Rok Gorenšek, Tina Kovačič, Nace Kovačič, Maruša Pajer, Katarina Žurej in Luka Lešek. Vsi igralci so svoje del opraivli več kot odlično in občinstvo navdušili!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja