HFC pred kamerami

Preden smo šli vsak na svoj zaslužen počitek, smo se Havefunklubovci sestali še na zadnjih, počitniških dvodnevnih vajah letošnjega šolskega leta.

V ponedeljek, 6. julija 2015, smo se najprej dobili v Novem Celju, kjer smo imeli v dvorcu “fotošuting”. Naredili smo uradne fotografije za našo novo predstavo An Ideal Husband, sicer tudi maturitetnem čtivu, irskega avtorja Oscarja Wildea, ki sta jo za HFC priredili naša nekdanja dijakinja Katarina Čakš in prof. Karen Polimac Dobovišek. Najbrž si nihče izmed nas pred začetkom shootinga z izjemnim fotografom Gašperjem Domjanom ni znal čisto prav predstavljati, kako to poteka, in lahko vam zaupamo, da smo za nekaj dobrih fotografij porabili precej časa in bili na koncu pošteno izmučeni od poziranja 🙂
Popoldan se nam je pridružil še naš nekdanji dijak, danes pa izvrsten igralec ljubljanskega MGL Blaž Šef in skupaj smo se odpeljali v Celje, kjer smo preostanek dneva vadili in pilili predstavo.
Kljub temu, da je GCC trenutno v stanju razrušenem stanju prenavljanja in adaptacij ter posledično zelo hrupna, smo bili v odlični formi in profesorica je celo pohvalila našo zbranost, kar se ob normalnih dnevih, z nič hrupa, ne dogaja tako pogosto … Skoraj neznosno vročino smo premagovali z ventilatorjem, ki je stal sredi učilnice in nas hladil, manjkalo pa ni niti zabave in smeha, kar je sicer tako in tako značilno za naša druženja. Tako je bilo tudi 7. 7., ko smo uradno sklenili letošnjo uspešno sezono, ki je potekala tako v znamenju repriz Diamonda, kot priprave nove produkcije, ki se je že iskreno veselimo, saj bo, tudi s “site specifik” predznakom res nekaj posebnega. Pripravite se torej na nepozabno premiero HFC v mesecu oktobru. Verjemite mi, da se splača počakati 🙂 Do takrat pa vam člani Have Fun Cluba želimo lepe počitnice in nepozabno poletje!

Janja Trnovšek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja