Have Fun Club išče odgovorne fante

Na Naših 100+1 so profesorji in dijaki v učilnicah Gimnazije Celje – Center za nas pripravili mnoge zanimive ter predvsem zelo različne postajanke; GCC jazz klub, prostor generacij, zeliščni kotiček … Če vas je pot zanesla v drugo nadstropje, kjer kraljujejo tuji jeziki, ste na enih izmed vrat najbrž opazili napis HAVE FUN CLUB. Najpogumnejši, ki ste pokukali v notranjost, ste bivši člani te gledališke skupine, gledališki navdušenci ali zgolj radovedneži. Učilnice pa zagotovo niste zapustili brez nasmeška na obrazu.

Morda pa vas slučajno ni bilo tam, v tem primeru le berite naprej. Angleška gledališka skupina, bolj znana pod imenom Have Fun Club, ima na GCC že dolgoletno tradicijo. Pod skrbnim vodstvom nadobudne mentorice, gledališke mojstrice in profesorice angleščine Karen Polimac Dobovišek, so naši bivši dijaki pripravili že mnogo predstav, ki so vedno znova navdušile.

Letos Have Fun Club po nekajletnem premoru pripravlja novo predstavo. Gre za posodobljeno priredbo svetovno znanega dela ameriškega avtorja, ki obravnava aktualno družbeno-moralno tematiko. Pri priredbi sta sodelovali prof. Karen Polimac Dobovišek ter naša bivša dijakinja in tudi nekdanja članica Have Fun Cluba Katarina Čakš, ki sedaj končuje študij arhitekture v Ljubljani. Zaenkrat je znano le še to, da bo za glasbo poskrbel prof. Gregor Deleja.

Seveda pa so pri predstavi ključni tudi igralci. Na avdicijo je prišlo kar nekaj obetavnih deklet, fantje pa so bili tokrat nekoliko bolj sramežljivi. Zato mentorica naproša vse morebitne zanteresirane, da se čim prej javijo pri njej (kabinet tujih jezikov – drugo nadstropje) in začnejo uživati v (morda svoji prvi) igralski izkušnji. Zaželeno je seveda dobro znanje angleščine, predvsem pa odgovornost, prilagodljivost, solidarnost in občutek pripadnosti, ki ga s pomočjo mentorice v prijetni igralski ekipi ne bo težko razviti. Ključni besedi sta torej “team work” :).

Vašega odziva ne bo vesela le mentorica, temveč tudi vsi dijaki in profesorji, ki se navdušujemo nad gledališčem, angleščino ali zabavo nasploh!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja