GCC SKOZI OČI NAŠIH PROFESORJEV

GCC #enostavnodrugačno ne delamo samo dijaki, ampak tudi naši profesorji. Tik pred koncem letošnjih počitnic smo nekatere prosili, da nam s svojimi besedami opišejo GCC.

Gimnazija Celje – Center je šola, ki vsem dijakom nudi možnost za razvijanje njihovih potencialov. Klasičen pouk smo obogatili z vključevanjem inovativnih metod, hkrati pa na šoli ponujamo pester nabor dejavnosti na različnih področjih, kjer lahko dijaki svoje znanje poglobijo in obogatijo. Tudi učitelji imamo veliko možnosti za izobraževanje doma in v tujini, kar je zelo pomembno, če želimo svoje delo še izboljšati. Velik poudarek dajemo tudi medosebnim odnosom, skrbi za sočloveka in prijetnemu sobivanju.
Marjana Turnšek, prof.
Gradimo odnose, ki so temelj družbe in se učimo sobivanja …
Cenimo ustvarjalnost in inovativnost …
Celostno oblikovanje osebnosti poleg pouka spodbujamo s pestro in kvalitetno ponudbo obšolskih dejavnosti …
David Preložnik, prof.
Moja prva asociacija, ko pomislim na GCC, je kreativnost.  Kombinacija treh različnih programov po mojem mnenju izjemno bogati kreativni utrip šole. Meni da ravno to ogromno energije takrat, ko mi motivacija ob kakšnem balastu “malo pade”. 🙂 Uh ja, pa vrvež – tudi to je GCC. In pa čudovita naravno spodbujena telovadba – tja gor u hribe, v TJ5-7. 🙂
Simona Painkret. prof.
Ko sem leta 2004 prišel na šolo kot učitelj, mi je GCC nemudoma zlezla pod kožo – s pestro zgodovino, secesijsko arhitekturo, živahnim utripom, izjemnimi dijaki in mnogimi čudovitimi sodelavci. In tako je še danes … Zdi se mi, da GCC vsakomur ki jo odprto sprejme, ponudi neizmerno veliko in mogoče lahko po 15 letih najbolje opišem z besedami, da je GCC enostavno šola, kjer smo …
Gregor Deleja, prof.
GCC je prostor, kjer rastemo vsi, tako dijaki kot tudi učitelji. Poleg znanja in bogatih izkušenj, ki jih dnevno pridobivamo, je naša šola tudi prostor, kjer je skrb za dobre odnose med najpomembnejšimi cilji. Zame je GCC več kot zgolj služba oz. delovno mesto. Doživljam jo kot neke vrste drugi dom z izjemnimi ljudmi, s katerimi rastem in se razvijam.
Ana Pečnik, prof.

1 Komentar

  1. Metka Manfreda Odgovori

    VSE JE RES! ZAKON STE IN SEVEDA-ENOSTAVNODRUGACNI! VEM, DA BO TO ŠOLSKO LETO ZNOVA DRUGAČNO. Metka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja