GCC NA DALJAVO – WEBINARJI PO MERI DIJAKOV

Tudi v času dela na daljavo želimo v okviru Dijaške skupnosti, DRT in Sledka pripravljati različne zanimive dogodke za popestritev monotonega dijaškega vsakdana, čeprav upamo, da se epidemiološka slika čim prej popravi do te mere, da se bomo zopet lahko začeli srečevati v šolskih klopeh.

Ena izmed dejavnosti, ki jih načrtujemo v prihodnjih tednih so Webinarji, kratki spletni seminarji in delavnice, potrebujemo pa vašo pomoč, saj si želimo vaših predlogov – bodisi za področja, ki vas zanimajo (npr. epidemiologija in vse o korona virusu 🙂 ali pa kako se odločati za študij ali pa kako najti motivacijo pri delu od doma) ali pa za konkretna imena gostov, ki bi jih želeli videti in slišati na GCC spletnih kanalih (npr. Melania Trump o volilnem rezultatu v ZDA – to nam skoraj zagotovo ne bo uspelo, lahko pa poskusimo: )).

Bodite kar se da kreativni pri vaših predlogih, mi pa se bomo potrudili, da jim čim več uresničimo. Sproti vas bomo obveščali o datumih in urah webinarjev, tako da sledite obvestilom v MS TEAMS (splošni dijaški timi), na spletni strani šole, Sledku in socialnih omrežjih.

ROK ZA ODDAJO PREDLOGOV je 8. 11. 2020, posredujte pa jih preko spletnega obrazca, ki ga najdete na povezavi https://forms.gle/ZkbjbxBe5wKVTUBB7

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja