Maturantski ples pod lupo modne policije

16. marec 2013 je dan, ki se je zapisal v GCC zgodovino kot maturantski ples z največjo udeležbo do sedaj. Tako za maturante kakor tudi za ostale goste je bila to težko pričakovana sobota. In modna policija je uporabila vsa poznanstva, da je lahko pod svojo lupo vzela tudi to prireditev, za katero so bila velika pričakovanja, predvsem za tiste, ki smo se takšnega modnega plesnega spektakla udeležili prvič.

Toaleta je bila zelo raznovrstna in pisana, le čevlji so bili za nekatere malce previsoki. Priznati moramo, da je tudi moška populacija poskrbela za standardno eleganco. Na žalost nismo uspeli fotografirati vseh parov, vendar pa vam bomo poskusili prikazati vsaj kanček prekrasnega večera, ki ga je modna policija preživela v izredno vroči celjski dvorani Golovec.

Mojca Ribič in Amadej Mravlak sta vsekakor vredna pohvale. Eleganca v stilu Jamesa Bonda je bila res prava izbira. Mojčina rjava obleka je segala vse do tal in med plesom čudovito poplesavala, zraven pa je stal še Amadej s črno obleko, metulčkom in robčkom v rjavi barvi. Zato sva jima dali naziv ”najbolj sofisticirani par” .

DSC_0506

(Mojca Ribič in Amadej Mravlak)

 Navdušila sta tudi dijakinja umetniške gimnazije Lea Perdih v obleki z našitimi verižicami in šarmantno oblečeni dijak splošne gimnazije Jakob Maček.

262166_593671220644927_1712648316_n

(Lea Perdih in Jakob Maček)

Prav tako modno sta bila uglajena Lea Kukovičič in Matic Gajšek. Za tako graciozno obleko je Lea dobila zamisel kar sama, sešila pa jo je modna oblikovalka Maja Štamol Droljc. Lea ni dokazala le svoje ekstravagance in izvirnosti, ampak tudi smisel za modno oblikovanje. Morebiti bi to lahko bila tudi njena nadaljnja poklicna pot :).

lea in matic (Lea Kukovičič in Matic Gajšek)

To je bil ožji izbor letošnjih maturantskih oblek modne policije, vendar pa naj poudarimo, da so se vsi maturantje za svoj izgled izjemno potrudili in dokazali, da je nasmeh na obrazu najlepši modni dodatek.

Pod drobnogled pa smo vzeli tudi profesorje in ostale goste maturantskega plesa. Naš izbor toalet in dodatkov, ki so nas popolnoma prepričali, si lahko pogledate v spodnji galeriji.

[nggallery id=32]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja